Koneistajia Jyväskylään

Haemme nyt

Työntekijöitä koneistukseen!

Sinulla on metallialan koulutus tai opiskelet metallialaa. Aikaisempi työkokemus konepajateollisuudessa katsotaan eduksi. Olet valmis tekemään vuorotyötä. Sinulla on lisäksi ennakkoluuloton asenne tietotekniikkaa kohtaan, ja olet valmis ottamaan sen osaksi työtäsi. Olet asenteeltasi reipas ja aktiivinen, ja haluat kehittää osaamistasi vastuullisessa toimintaympäristössämme. Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylän Rautpohjan tai Etelä-Keljon tehtaallamme.

Tarjoamme haasteellisen ja antoisan tehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa. Haemme työntekijöitä sekä kesätöihin että pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tee hakemuksesi 30.4.2018 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelujen ja valintojen tekemisen jo hakuaikana ja työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan, vaikka heti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Toni Alm, +358 45 7881 3117, toni.alm@moventas.com.

Haku alkaa ja päättyy

Moventas

Moventas is a wind power technology expert, gearbox manufacturer and service partner with over 35 years of wind industry experience. Moventas’ technology strives for lowering the cost of wind energy by innovative gearbox design and extensive service across 20+ different gearbox brands. Moventas is a Finnish HQ company based in Jyväskylä, central Finland, operates across seven countries globally and employs around 500+ people. Moventas is owned by the global industrial group Clyde Blowers.

Puhelin: +358 20 184 7000
Sijainti: Jyväskylä
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!