Työntekijöitä Jyväskylään: Tarkastus

Haemme nyt

Kesätyöntekijöitä tarkastukseen! 

 

Tehtävänäsi on osallistua kokoonpanoon liittyviin mittauksiin ja tarkastuksiin sekä laatudokumentaation tuottamiseen. Kiinnostuksesi ja taitojesi mukaan voit osallistua myös muuhun laadun kehittämisen tehtäviin.

 

Olet kiinnostunut laadun varmistamisesta ja kehittämisestä valmistavan teollisuuden yrityksessä. Sinulla on monipuoliset Excel-taidot, ja hallitset hyvin Office-ohjelmiston. Aikaisempi kokemus kokoonpanotoiminnasta ja konepajan mittauksista katsotaan eduksesi. Työskentelyssäsi olet pitkäjänteinen ja tarkka, ja nautit ongelmien ratkaisemisesta. Työskentelet luontevasti nykyaikaisen tietotekniikan kanssa, ja sinulla on valmius käyttää englannin kieltä työssäsi.

 

Tarjoamme haasteellisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälistyvässä organisaatiossa. Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylän Rautpohjan tai Etelä-Keljon tehtaallamme. Haemme työntekijöitä sekä kesätöihin että pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

 

Tee hakemuksesi 30.4.2018 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelujen ja valintojen tekemisen jo hakuaikana.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantolaatupäällikkö Teemu Sivonen, +358 40 8447 182, teemu.sivonen@moventas.com.

 

Haku alkaa ja päättyy

Moventas

Moventas is a wind power technology expert, gearbox manufacturer and service partner with over 35 years of wind industry experience. Moventas’ technology strives for lowering the cost of wind energy by innovative gearbox design and extensive service across 20+ different gearbox brands. Moventas is a Finnish HQ company based in Jyväskylä, central Finland, operates across seven countries globally and employs around 500+ people. Moventas is owned by the global industrial group Clyde Blowers.

Puhelin: +358 20 184 7000
Sijainti: Jyväskylä
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!