Kesätyöntekijöitä prosessiteollisuuteen Nastolaan

Etsimme nyt reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä Wipak Nastolan tuotantolaitoksen eri tehtäviin kesän 2021 ajaksi. Lähde mukaamme katsomaan, löytyisikö prosessiteollisuuden parista sinua kiinnostavia uravaihtoehtoja! 

Haemme kesätyöntekijöitä tuotantoon ja tuotannon tukitehtäviin

  • eri osastoille koneenhoitajaksi tai koneenhoitajan avustajaksi 
  • logistiikan tehtäviin 
  • kunnossapitoon

Työsuhteet ovat kestoltaan määräaikaisia, noin 3-4 kk tehtävästä riippuen ja alkavat viimeistään toukokuun aikana.

Tehtävät edellyttävät kykyä omatoimiseen, turvalliseen ja huolelliseen työskentelyyn. Tuotannon ja logistiikan tehtävissä edellytämme valmiutta vuorotyöhön. Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa ja tarvittaessa myös viikonloppuisin osastosta riippuen, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Tekniikan alan opinnot tai työkokemus katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömyys.

Pääset hakuilmoitusta täyttäessä valitsemaan kaikki tehtävät joista olet kiinnostunut. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää ja suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme tuotannon tehtävissä trukkikortin.

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Tehtävämme antavat erinomaisen tilaisuuden tutustua pakkaus- sekä prosessiteollisuuteen, joten älä aikaile ja jätä hakemus jo tänään! Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin! Suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Käy tutustumassa uratarinoihin Wipakilla osoitteessa https://www.wipak.com/careers/meet-our-people .

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Wipak Oy

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wipak-ryhmä Euroopassa ja Winpak Pohjois-Amerikassa muodostavat Wihurin Pakkausteollisuuden, joka työllistää 4 100 henkilöä. Liikevaihto on noin miljardi euroa. Tuotantolaitostemme sekä myyntikonttoreiden verkosto tarjoaa asiantuntevan paikallisen palvelun kansainväliselle asiakaskunnallemme. Wipakilla on kolme tuotantolaitosta Suomessa. Olemme savuton työpaikka.

 

Puhelin: +358 20 510 311
Sähköposti: careers@wipak.com
Sijainti: Wipaktie 2, 15560 Nastola

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!