Kesätyöntekijöitä prosessiteollisuuteen Valkeakoskelle

Etsimme nyt reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä Wipak Valkeakosken tuotannon eri tehtäviin kesän 2021 ajaksi. Lähde mukaamme katsomaan, löytyisikö prosessiteollisuuden parista sinua kiinnostavia uravaihtoehtoja! 

Tuotannon koneenhoitajan tehtävät edellyttävät kykyä omatoimiseen, turvalliseen ja huolelliseen työskentelyyn. Työ on vuorotyötä jossa vuorot sijoittuvat osin myös viikonloppuihin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Tekniikan alan opinnot tai työkokemus katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömyys.

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Tehtävämme antavat erinomaisen tilaisuuden tutustua pakkaus- sekä prosessiteollisuuteen, joten älä aikaile ja jätä hakemus jo tänään! Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää sekä suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme trukkikortin.

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin! Suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Käy tutustumassa uratarinoihin Wipakilla osoitteessa https://www.wipak.com/careers/meet-our-people .

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Wipak Oy

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wipak-ryhmä Euroopassa ja Winpak Pohjois-Amerikassa muodostavat Wihurin Pakkausteollisuuden, joka työllistää 4 100 henkilöä. Liikevaihto on noin miljardi euroa. Tuotantolaitostemme sekä myyntikonttoreiden verkosto tarjoaa asiantuntevan paikallisen palvelun kansainväliselle asiakaskunnallemme. Wipakilla on kaksi tuotantolaitosta Suomessa. Olemme savuton työpaikka.

Puhelin: +358 20 510 311
Sähköposti: careers@wipak.com
Sijainti: Kaivolankatu 5, 37630 Valkeakoski
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!