Kesätyöntekijöitä ylläpitosiivoustehtäviin Kuopioon

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme

Kesätyöntekijöitä ylläpitosiivoustehtäviin vaihteleviin kohteisiin.

 

Näissä erityyppisissä kohteissa pääset tarpeen mukaan huolehtimaan tilojen ylläpitosiivouksesta itsenäisesti. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja lauantain välille ja ajoittuvat pääsääntöisesti aamuun. Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Perehdytämme sinut huolella kohteeseesi ja siellä suoritettaviin siivoustehtäviin.

Valittavalta henkilöltä edellytämme:

  • reipasta asennetta ja halua sitoutua työtehtäviin,
  • vähintäänkin välttävää suomen kielen taitoa

 

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Työt alkavat heti, sopimuksen mukaan, joten haethan paikkaa HETI täyttämällä hakulomakkeen huolella tai liittämällä mukaan cv:si ja hakukirjeesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen ja kokoaikainen

Työsuhde-edut

  • Smartum-liikuntaetu
  • Työterveyshuolto

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: tarja.kukkonen@sol.fi
Sijainti: Maaherrankatu 9

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!