Kesätyöntekijöitä

Tule tekemään kanssamme pieniä ihmeitä joka KESÄpäivä! Etsimme nyt aurinkoiseen joukkoomme

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ vahvistamaan hyvinvoinnin lähettiläiden joukkojamme.

Tarjoamme sinulle täydet viikkotunnit 38,75h ja ikimuistoisen kesän kanssamme! Lupaamme paljon mielenkiintoisia tehtäviä ja monta uutta oppimismahdollisuutta. Meillä saat toki myös hyvän perehdytyksen uusiin tehtäviisi.   

 

Etsimme kesätyötekijöitä erilaisiin ateriapalvelun, kokin ja astiahuollon tehtäviin. Kesätyöntekijämme työskentelevät Hoidon yksiköissämme Hatanpäällä, Keskussairaalassa, Pitkäniemessä ja Koukun Helmessä.

  • Ateriapalvelun tehtävät: Sujuuko tiimissä toimiminen sinulta kuin luonnostaan? Oletko jo kenties suorittanut osan catering -alan tutkinnosta tai valmistunut jo? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus osallistua erilaisten asiakkaidemme arkeen ja juhlaan. Tehtäviisi kuuluu laajasti erilaiset ateriapalvelutehtävät kuten asiakaspalvelu ravintolasalissa, lounaslinjastojen täyttö, astiahuollon ja siivouksen työtehtävät sekä salaattien valmistus, toki oma taitotasosi huomioon ottaen. Olethan täyttänyt jo 18 vuotta.
  • Kokki: Tykkäätkö työskennellä isossa tiimissä? Oletko suorittanut jo osan kokin tai suurtalouskokin tutkinnosta tai kenties valmistunut jo? Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden osallistua erilaisten asiakkaidemme arkeen ja juhlaan. Tehtäviisi kuuluu laajasti ravintokeskuksessa tehtäviä suurtalouskokin tehtäviä, oma taitotasosi toki huomioiden. Kokki valmistaa herkullista ruokaa hyvistä raaka-aineista, ruokaohjeet ohjaavat ruoanvalmistusta ja omavalvonnasta huolehtiminen turvaa ruoan laadun. Toivomme sinun olevan kiinnostunut kaikista keittiön tehtävistä ja uusista valmistustavoista. Mikäli tutkintosi on vielä kesken, toivomme, että opinnoistasi on suoritettu vähintään 2 ensimmäistä vuotta. Olethan täyttänyt jo 18 vuotta.
  • Astiahuolto: Astiahuollon tehtävissä olet erittäin tärkeässä roolissa varmistamassa, että puhtaita astioita on käytössä kaikkein kiireisimpinäkin aikoina. Tiskit hoituvat sinulta rivakasti hyvällä asenteella, huumoria unohtamatta. Astiahuollon tehtäviin riittää 16 -vuoden ikä.

 

Kaikissa tehtävissämme tarvitaan hygieniapassia, joten se sinulla tulisi olla jo suoritettuna. Sairaaloissa työskentelevillä tulee olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Työssä seistään ja liikutaan paljon päivän aikana, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on ehdottomasti etua. Arvostamme kovasti myös positiivista ja innokasta asennetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 7-19.30 väliselle ajalle.

Haethan tehtäviimme viimeistään 9.2. mennessä. Kerrothan hakemuksessasi mistä tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja milloin pystyisit meillä aloittamaan. Mainitsethan myös ensi -ja toissijaisen toiveesi työntekopaikasta (Hatanpää/ Keskussairaala/ Pitkäniemi/ Koukun Helmi).

# olkoonvoimiakanssasi #voimiasinullekin #kesänvoimia

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen työsuhde

Pirkanmaan Voimia Oy

Pirkanmaan Voimia on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama yhtiö, joka tarjoaa vuosittain 12 miljoonaa ateriaa mm. päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa ja ikäihmisten asumispalveluissa.  Huolehdimme tilojen puhtaudesta ja viihtyisyydestä yli 400 kiinteistössä. 700 ammattilaistamme tekee pieniä ihmeitä joka päivä!

Sijainti: Naulakatu 2, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!