Kiinteistöasiantuntija

Oletko sinä Senaatin uusi kiinteistöasiantuntija?

Senaatti-kiinteistöjen kiinteistöryhmä kaipaa ammattitaitoasi. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Vastuullasi on maankäyttöön liittyvien sopimusten laatiminen ja osallistuminen niihin liittyviin neuvotteluihin sekä kehitystyöhön.  
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään. 
  3. Saat käyttöösi uusimmat työnteon tavat, mahdollisuuden oman ammattiaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen sekä tietotyötä tukevan työympäristön.

Kiinteistöasiantuntijan tehtävänä on Senaatti-kiinteistöjen maankäyttöön liittyvien sopimusten (maanvuokra-, käyttöoikeus-, rasitesopimukset yms.) laatiminen ja osallistuminen niihin liittyviin neuvotteluihin yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Toimit osana tiimiä, jonka asiantuntijat valmistelevat Senaatti-kiinteistöjen ja Puolustuskiinteistöjen osalta päätettäväksi erilaisia maankäyttöön liittyviä sopimuksia sekä toimivat toimialojen tukena maankäytön edunvalvontaan liittyvissä tehtävissä pysyvän omaisuuden osalta. Tehtävänkuvaa voidaan vielä laajentaa ja tarkentaa valittavan henkilön osaamisalueet huomioiden.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävän toimipiste sijaitsee Helsingissä.

Hae meille kiinteistöasiantuntijaksi, jos sinulla on

  • kiinteistöalan asiantuntemusta
  • maankäyttöön liittyvien sopimusten (maanvuokra-, käyttöoikeus-, rasitesopimukset yms.) tuntemusta
  • soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto
  • kiinteistöjuridiikan ja -tekniikan osaamista
  • yleistä tietoteknistä kyvykkyyttä
  • järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja oma-aloitteista otetta asioiden hoitamisessa.

Arvostamme myös jonkin paikkatieto-ohjelmiston (MapInfo/QGIS/ArcGIS) käyttökokemusta sekä KOKI, Optimaze (nykyinen järjestelmämme) ja projektipankkisovellusten osaamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöryhmän päällikkö Kimmo Virtanen p. 040 562 5874 (soittoajat 3.5. klo 13-15 ja 5.5. klo 8-10).

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 16.5.2021.

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!