Kiinteistön palveluvastaava

Tamro
Postitorvenkatu 32, 33840 Tampere
vakituinen, kokoaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Haluaisitko kiinteistön palveluvastaavaksi Tampereen logistiikkakeskukseen?

 

Olemme palkkaamassa henkilöä kiinteistöosastolle vastaamaan erilaisista palvelutehtävistä Tampereen toimipisteessä. Tässä roolissa hoidat logistiikkakeskuksen aulapalvelua, teet kiinteistön turvallisuutta koskevia tukitehtäviä ja toimit yhteyshenkilönä erilaisten ulkoisten palveluntuottajien suuntaan (esimerkiksi siivouspalvelut, jätehuolto). Lisäksi organisoit ja hoidat erilaisia toimitilaan liittyviä käytännön asioita neuvottelutilojen kunnosta tarjoilujen tilaamiseen.

 

Palveluvastaava on logistiikkakeskukseen saapuvien vieraiden ensimmäinen tamrolainen kontakti. Roolissa onnistuminen edellyttää ystävällistä ja ammattimaista palveluasennetta tarmolla ja sydämellä. Koska turvallisuusasiat, esimerkiksi kulunvalvonnan tarkastustoiminnat, ovat olennainen osa työtehtävää, pitää palveluvastaavalta löytyä myös riittävästi jämäkkyyttä sovittujen tehtävien hoitamiseen tilanteessa kuin tilanteessa.

 

Edellä mainittujen asioiden lisäksi tehtävän menestyksekästä hoitamista edesauttavat hyvä organisointikyky ja taito sopeutua nopeasti erilaisiin tilanteisiin. Olisi hienoa, jos olisit kiinnostunut kiinteistön turvallisuutta koskevista asioista ja sinulla olisi jo vartijakortti taskussa. Työssä käytetään paljon erilaisia järjestelmiä. Tehtävän ydin on kuitenkin ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden palvelu.

 

Toivomme, että pystyisit aloittamaan työt viimeistään tammikuun alussa. Mikäli tehtävän sisällöstä jäi jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä kiinteistöpäällikkö Mika Marttiseen puhelimitse 0401530211 keskiviikkona 18.9. klo 13.30-14.30 tai torstaina 19.9. klo 13.30-14.30. Teetämme suppean turvallisuusselvityksen osana rekrytointiprosessia. Laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

 

  Etsimämme henkilö

  • on hyvä organisoimaan asioita ja ratkaisemaan nopeasti erilaisia tilanteita
  • omaa erinomaiset yhteistyötaidot ja on aina ystävällinen sekä käyttäytyy ammattimaisesti
  • palvelee vieraita sujuvasti myös englannin kielellä 
  • tykkää käyttää erilaisia järjestelmiä ja saattaa omata jo kokemusta Flexim 5 -järjestelmästä

  Tamro

  Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

  Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

  Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

  Muutoksia tallennetaan
  Muutoksia tallennetaan
  Tallennettu!