Vakituinen työsuhde

Kirjanpitäjä

Hae tähän työpaikkaan

TOIMENKUVA

Oletko kunnianhimoinen kirjanpidon osaaja ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi? Etsimme nyt rekrytointina vakituista kirjanpitäjää asiakkaallamme Lahden keskustassa sijaitsevaan tilitoimistoon.

Tämä monipuolinen työnkuva tarjoaa loistavat kehittymismahdollisuudet erilaisissa kirjanpidon tehtävissä. Tehtävänäsi on hoitaa eri yhtiömuotoisten yritysten kuukausikirjanpitoa kokonaisvaltaisesti.

ODOTAMME SINULTA

  • Odotamme sinulta monipuolista taloushallinnon osaamista sekä kokemusta tilinpäätöksestä.
  • Edellytämme sinulta taloushallinnon koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä

MUUTA

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen työtehtävän jossa voit käyttää laajasti osaamistasi. Lähetä linkin kautta vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveen ja cv lahti.vmp@eezy.fi  viimeistään 14.3.2021 mennessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin arkisin klo 9-17, 050 338 4881 Sirpa tai voit myös lähettää kysymyksiä sähköpostiini sirpa.kilpelainen@eezy.fi.

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Kirjanpitäjä, Vakituinen työsuhde
  • Eezy Personnel Oy
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Eezy Personnel Oy

Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa, Rovaniemellä ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi- ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. 

www.eezypersonnel.fi

Olemme osa Eezy-konsernia.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

www.eezy.fi

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!