Kohdevastaavaa Pyhätunturille

Haetaan osa-aikaista kohdevastaavaa kerroshoitotyöhön Pelkosenniemelle Pyhätunturin  alueelle. Työkuvaasi kuuluu hotelli ja loma-osakkeiden  siivoustyön suunnittelu ja työporukan ohjaaminen sekä osallistut itse myös siivoustyöhön . Suunnittelet työvuorot, jaat työporukan työtehtäviin sekä pidät kirjaa tehdyistä töistä. Tietotekniikan tuntemus katsotaan eduksi.   Työtä on ma-su n. klo 10-18 sesongin ulkopuolella ja sesonkina työvuorot 6-18 välisenä aikana. Aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, samoin hyvät asiakaspalvelutaidot. Suomen kielen osaaminen on välttämätöntä työn luonteesta johtuen. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan ja suunnitellaan.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen toistaiseksi voimassa oleva

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jani.kallojarvi@sol.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!