Kokenut kirjanpitäjä, Virala Oy

Adiente
Vakituinen tehtävä
Haku alkaa ja päättyy

Virala Oy Ab on suomalainen perheomisteinen konserniyritys, jolla Suomen lisäksi on tytäryhtiöitä ja toimintaa Ruotisissa sekä Yhdysvalloissa. Viralalla on tytär- ja osakkuusyritystensä kautta huomattava omistus sekä julkisissa että yksityisissä yhtiöissä. Viralan osakkuusyhtiöihin kuuluu muun muassa Fiskars Oyj Abp, Ahlstrom-Munksjö Oyj ja YIT Oyj. Virala käy aktiivista arvopaperikauppaa ja se hallinnoi emoyhtiönsä ja aktiivisten tytäryhtiöidensä kautta huomattavaa kansainvälisesti hajautettua sijoitusportfoliota, joihin kuuluu rahasto- kiinteistö- ja pääomasijoituksia.

Haemme nyt:

Kokenutta kirjanpitäjää / Financial Controlleria
Viralan Unioninkadulla Helsingissä sijaitsevaan toimistoon

Työtehtävä:

Financial controllerin työtehtäviin kuuluu itsenäisesti hoitaa sekä useamman suomalaisen yhtiön, että yhden yhdysvaltalaisen yhtiön suomalaisen sivuliikkeen, kirjanpito. Tehtäviin kuuluu kuukausittaisen kirjanpidon ja raportoinnin lisäksi tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadinta. Yhdysvalloissa kirjanpito ylläpidetään pääosin veroilmoittamista varten ja siellä konsernilla on omat kirjanpito- ja veroasiantuntijat, joita hyödynnetään tätä tarkoitusta varten. Kirjanpitotehtävien lisäksi tehtäviin kuuluu yhtiöiden sijoitusten seuranta ja niiden raportointi.


Toivomme sinulta:

 • Olet rahoituksen tai laskentatoimen tradenomi tai KTM
 • Sinulla on 5-10 vuoden työkokemus kirjanpidon tehtävistä
 • Odotamme että hallitset suomen- ja englanninkielen erinomaisesti. Toivomme sinulta myös sujuvaa ruotsinkielentaitoa
 • Toivomme lisäksi että olet tottunut käyttämään eri kirjanpito- ja raportointijärjestelmiä sekä MS-Office ohjelmistoja.

Lisäksi toivomme myös, että sinä:

 • Olet tarkka
 • Olet proaktiivinen ja aikaansaava
 • Hahmotat kokonaisuuksia
 • Ymmärrät deadlinet ja osaat hallinnoida omaa aikaasi niin että aikatauluista on helppo pitää kiinni
 • Sinulla on korkea moraalikäsitys ja olet ylpeä omasta työstäsi
 • Pidät tiimistyöskentelystä ja arvostat muiden tiimijäsenten näkemyksiä sekä heidän työpanostaan
 • Toivomme myös että olet joustava, iloinen ja että mielelläsi autat muita tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän suomalaisessa perheyhtiössä ja samalla kansainvälisessä konsernissa. Virala on yritys, jossa jokaisen työntekijän työpanos on tärkeä ja arvostettu. Tehtävässäsi työskentelet yhdessä rahoitusalan ja laskennan asiantuntijoiden kanssa, ja sinulla on tehtävässäsi koko muun tiimin tuki ja apu. Tehtävässä raportoit Viralan CFO:lle. 
Tämä työtehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan kesän tai alkusyksyn aikana.

Kuulostaako tämä sinun työpaikaltasi?
Tämän paikan rekrytoinnista vastaa Adiente Oy. Rekisteröi cv:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi tietokantaamme www.adiente.fi heti, tai viimeistään 17.5.2021.
Rekrytoinnista vastaa TJ Erica Flinck-Härkönen, erica.flinck-harkonen@adiente.fi tai +358 40 510 7700.

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, Extended DISC -henkilö- ja ryhmäanalyyseihin sekä Business Coachingiin.

Toimimme laajasti eri aloilla ja työntekijäsegmenttien parissa. Räätälöimme aina jokaisen toimeksiannon asiakasyrityksemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, ja teemme tämän henkilökohtaisest

Adiente hoitaa kaikki toimeksiannot henkilökohtaisesti sekä asiantuntevasti. Henkilön osaamisen lisäksi olennaista on hakijan soveltuvuus yritykseen ja sen kulttuuriin. Arvostamme kumppanuutta, luotettavuutta, nopeutta sekä joustavuutta. Tyytyväinen työnhakija ja asiakas sekä onnistunut rekrytointi ovat tärkeimmät tavoitteemme. 

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!