Kokoaikainen, vakituinen työ

Koneasentaja, jolla sähköpätevyys S3, Terra-Team Oy

Hae tätä työpaikkaa

Terra-Team, www.terra-team.fi on vakavarainen vuonna 1991 perustettu yritys. Toimintaamme kuuluu rakennus- ja purkutyömailla käytettävien koneiden maahantuonti, myynti ja huolto, sekä maa- ja kallionperätutkimuskaluston valmistaminen ja myynti. Yrityksemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Espoon Juvanmalmilla.Tästä videosta voit katsoa tarkemmin mitä kaikkea teemme: Yritysesittely Terra-Team

 

Haemme nyt mukavaan tiimiimme KONEASENTAJAA rakennusalalla käytettävien laitteiden huoltoon ja korjaukseen.

Tehtävä:

Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset huoltamaan ja korjaamaan erityyppisiä sekä timanttityökaluja että rakennus- ja purkutyömailla käytettäviä koneita ja laitteita. Huollamme ja korjaamme kaikkia maahantuomiamme laitteita, mikä koneasentajalle tarkoittaa laajan kirjon mahdollisuuksia käyttää osaamistaan mekaniikan, hydrauliikan ja sähköosaamisen alueilla.

Meillä on pieni, 15 hengen yritys, joka on dynaaminen ja monipuolisesti taitava ja jossa kaikki auttavat toisiaan, siinä missä apua tarvitaan.

Toivomme sinulta:

Toivomme sinun olevan ennen kaikkea oma-aloitteinen, itsenäinen, oppimishaluinen ja mukava   tiimin jäsen. Meille on myös tärkeää, että sinulla on aikaisempaa kokemusta monipuolisista koneen asennus- ja/tai korjaustehtävistä. Sinulla tulee myös olla sähköpätevyys S3. Mikäli sinulla lisäksi on hitsauskokemusta, voit käyttää tätä työssäsi. Hitsauskokemus ei kuitenkaan ole välttämätön. Ammattilaisena olet luonnollisesti ylpeä työstäsi ja sen jäljestä ja lisäksi tarkkuus sekä huolellisuus ovat itsestäänselvyyksiä kaikessa tekemisessäsi. Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme, että sinulla on erinomainen suomenkielentaito. Englanninkielentaito on tehtävässä etu, mutta ei kuitenkaan pakollinen.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä, jossa on positiivinen, tekemisen meininki. Saat mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti ja monipuolisesti tunnettujen merkkien parissa. Työntekijämme ovat meille tärkein menestyksen tekijä, ja näin ollen haluamme pitää heistä hyvää huolta. Tarjoamme työntekijöillemme mm., laajan työterveyshuollon lisäksi kattavat sairauskulu-, tapaturma- ja matkavakuutukset sekä monipuoliset virkistys- ja hyvinvointiedut. Lisäksi haluamme tukea työntekijöidemme osaamiskehitystä ja tarjoamme lisäkoulutuksia, jotka kehittävät työntekijöitämme ja samalla tukevat yrityksemme kehitystä.  Työntekijät ovat viihtyneet meillä pitkään, ja toivomme sinustakin pitkäaikaisen osaajan meille.

Tämä on vakituinen, kokoaikainen tehtävä, joka alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian. Kyseessä on päivätyö toimipisteellämme Espoon Juvanmalmilla, arkisin noin klo 7:30-15:30. 

 

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab.

Kiinnostaako tämä tehtävä sinua? Rekisteröi siinä tapauksessa CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoivomuksesi järjestelmäämme, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.5.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson, marika.hogstrom-andersson@adiente.fi puh. 050 572 6439.

Työpaikasta lyhyesti

  • Koneasentaja, jolla sähköpätevyys S3, Terra-Team Oy, Kokoaikainen, vakituinen työ
  • Adiente Oy
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tätä työpaikkaa

Adiente Oy

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, Extended DISC -henkilö- ja ryhmäanalyyseihin sekä Business Coachingiin.

Toimimme laajasti eri aloilla ja työntekijäsegmenttien parissa. Räätälöimme aina jokaisen toimeksiannon asiakasyrityksemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, ja teemme tämän henkilökohtaisest

Adiente hoitaa kaikki toimeksiannot henkilökohtaisesti sekä asiantuntevasti. Henkilön osaamisen lisäksi olennaista on hakijan soveltuvuus yritykseen ja sen kulttuuriin. Arvostamme kumppanuutta, luotettavuutta, nopeutta sekä joustavuutta. Tyytyväinen työnhakija ja asiakas sekä onnistunut rekrytointi ovat tärkeimmät tavoitteemme. 

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!