Koneistuksen menetelmäsuunnittelija

Suunnittelusta tuotantoon, asennuksiin ja elinkaaripalveluihin - David Brown Santasalo on kumppanina liiketoimintasi jokaisessa vaiheessa.

Haemme vahvistusta David Brown Santasalon uuteen toimipisteeseen Jyväskylän Eteläporttiin valmistuvaan tehtaaseen

KONEISTUKSEN MENETELMÄSUUNNITTELIJA 5-akselityöstöön

Menetelmäsuunnittelijana toimit DB Santasalon koneistuksen menetelmäkehitys- ja suunnittelu tehtävissä. Työskentelet syksyllä 2021 valmistuvassa uudessa tuotantolaitoksessa Jyväskylän Eteläportissa modernin tuotantoteknologian parissa. Työpäiväsi koostuvat toimisto- ja tuotantoympäristössä tapahtuvista työtehtävistä.

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Tehtävässä vastaat oman tuotekategoriasi koneistettavien komponenttien menetelmäsuunnittelusta, NC-ohjelmoinnista sekä operatiivisen koneistuksen tukemisesta. Työskentelysi painottuu uuden 5-akselisen koneistuskeskuksen menetelmäsuunnittelutehtäviin. Suunnittelet komponenttien valmistusprosessit sekä kehität aktiivisesti koneistusmenetelmiä. Käytät työssäsi myös sujuvasti CAD/CAM-ohjelmistoa. Osallistut myös uuden työstökoneen vastaanottoon ja pääset suunnittelemaan tuotannon ylösajoprosessia.

Millaista henkilöä haemme?

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta CNC-koneistuksen tehtävistä sekä teknistä osaamista erityisesti 5-akseli jyrsintätyöstöstä. Sinulla on tutkinto tehtävään soveltuvalta alalta ja osaat hyödyntää CAM-ohjelmointia menetelmäsuunnittelussa. Aikaisempi kokemus Siemens ympäristöstä ja sorvauksesta katsotaan eduksi. Tehtävässä onnistuminen vaatii aktiivista yhteistyötä sekä tuotesuunnittelun että valmistusyksikön operatiivisen organisaation kanssa. Tehtävä edellyttää itsenäistä otetta työtehtäviin, halua kehittää omaa osaamista sekä sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme modernin työympäristön uudessa tehtaassa ja toimialan tuoreinta tuotantoteknologiaa. Pääset myös suunnittelemaan oman työsi tuotantoteknisiä ratkaisuja ja määrittämään tarvittavat työkalut työtehtävissäsi menestymiseksi. Lisäksi tarjoamme hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen maailmanlaajuisesti. Tehtävä on vakituinen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella: DB Santasalo, Projektipäällikkö Antti Haapaniemi p. 044 552 2787 / antti.haapaniemi@dbsantasalo.com. Rekrytoinnissa avustaa Eezy Personnel, Aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 15.3.2021 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi              

Haku alkaa ja päättyy

David Brown Santasalo

Suunnittelusta tuotantoon, asennuksiin ja elinkaaripalveluihin - David Brown Santasalo on kumppanina liiketoimintasi jokaisessa vaiheessa.

DB Santasalo on johtava prosessiteollisuuden voimansiirtoratkaisujen toimittaja. Päätuotteinamme ovat raskaaseen teollisuuskäyttöön suunnatut innovatiiviset vaihteisto- ja voimansiirtoratkaisut, sekä kattavat elinkaaren aikaiset huoltopalvelut alkuperäisvalmistajasta riippumatta. Pitkä yli 100 vuoden kokemuksemme alalla takaa asiakkaidemme prosessien varman toiminnan. Pitkän historiamme aikana olemme valmistaneet voimansiirtoratkaisuja useiden tuotemerkkien alla kuten esim.  Valmet Voimansiirto, Santasalo, Metso Drives, Moventas, Asea, Rauma-Repola, SAWA, David Brown, Wärtsilä. Tällä hetkellä konsernissamme on maailmanlaajuisesti yli 1000 työntekijää, valmistusyksiköitä 7 kpl, huoltokeskuksia on 29 kpl.

DB Santasalo jatkaa investointeja globaaliin toimintaansa ja on käynnistänyt investoinnin uuteen tehtaaseen Jyväskylässä. Uudesta tehtaasta tulee konsernin teollisuusvaihteiden päätehdas, joka palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti konsernin kaikkien yksiköiden kautta. Investoinnilla DB Santasalo parantaa asiakaspalvelua ja lyhentää olennaisesti välitysosien, hammaskehien, huoltojen ja kokonaisten vaihteiden toimitusaikoja. Valmistuessaan noin 10.000m2 tehdas on merkittävä laajennus DB Santasalon nykyiseen kapasiteettiin.

Sijainti: Vesangantie 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!