Koordinaattori

Kasvamme vauhdilla ja haemme joukkoomme  

koordinaattoria 

hoitamaan muutoksen mittausta asiakkaidemme muutoshankkeissa. Koordinoit muutoksen mittauksen kokonaisuutta, hallinnoit mittaamisen työkalua ja siihen liittyvää raportointia, luot esityksiä, hoidat asiakasyhteyksiä, avustat myynnissä sekä varmistat yhdessä tiimin kanssa asiakkaan muutoksen onnistumisen. 

Koska mittausliiketoimintamme on vahvassa kasvussa, sinulla on mahdollisuus kasvaa liiketoiminnan mukana yhä mielenkiintoisempiin tehtäviin ja olla mukana tekemässä mittaamisesta samanlaista menestystarinaa kuin muutosten läpivienti on CCEAlle ollut.  

Tarjoamme mahdollisuuden olla osa merkittäviä muutosten menestystarinoita ja Suomen johtavaa muutoksen läpiviennin asiantuntijayhteisöä. CCEAssa pääset tekemään töitä avoimessa, innostavassa ja eteenpäin pyrkivässä porukassa. Rakennamme yhdessä parasta työkulttuuria ja kannustamme joustaviin työtapoihin. 

Mitä auttaa sinua onnistumaan osana tiimiämme? 

  • Innostus dataa ja analytiikka kohtaan 
  • Kokemus tutkimus- ja kyselytyökaluista  
  • Aikaisempi kokemus koordinointitehtävistä  
  • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito 
  • Vähintään AMK-tasoinen koulutus 
  • MS Office -ohjelmien sujuva käyttötaito 
  • Erinomaiset kommunikaatio- ja tiimityötaidot 
  • Kyky sopeutua vaihteleviin tilanteisiin ja omaksua nopeasti uusia asioita  
  • Oma-aloitteisuus, avuliaisuus ja positiivinen asenne 
  • Organisointikyky, joustavuus ja huolellisuus 

Mittaustiimimme koti on Tampereella. Siellä voisit sinäkin asustaa, mutta työnteko onnistuu muualtakin, vaikkapa pääkaupunkiseudulta. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.11.2020 mennessä.  

Voit seurata meitä LinkedInissä ja Twitterissä sekä tunnelmiamme Instagramissa #lonttifamily-tunnisteella. Lue lisää siitä kulttuuristamme ja meistä työyhteisönä Töihin meille -sivuiltamme.    

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai meistä työnantajana, voit soittaa koordinaattorillemme Satu Kankaalle ma 23.11. klo 10-11 tai to 26.11. klo 15-16. Satun tavoitat numerosta 040 411 5667.    

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

CCEA

CCEA on muutosten läpivientiin erikoistunut asiantuntijayritys, jolla on poikkeuksellinen kyky saada ihmiset tekemään työnsä ja ajattelemaan uudella tavalla.

Me määrittelemme muutoksen, suunnittelemme muutoksen läpiviennin ja viemme muutoksen sinnikkäästi käytäntöön. Vaikka yksi ihminen kerrallaan. Näin maksimoimme asiakkaidemme muutosinvestoinnin tuoton.

Puhelin: 0207 4011 40
Sijainti: Keilaranta 1 02150 Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!