Korkeakouluharjoittelija Ateneum

 

Kansallisgalleria on aktiivinen kulttuuritoimija ja maamme suurin kuvataiteen asiantuntijaorganisaatio. Kansallisgallerian muodostavat Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo. Säätiön palveluksessa työskentelee noin 270 työntekijää

 

Haemme Ateneumin taidemuseoon innokasta ja tarkkaa

korkeakouluharjoittelijaa

2-3 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työskentelet Ateneumin taidemuseon kokoelmatiimissä ja päivität taideteosten kokoelmatietoja MuseumPlus -tietokantaohjelmaan. Kyseistä tietokantaohjelmaa käytetään myös mm. Museoviraston eri museoissa ja Louvressa.

Emme odota sinulta aikaisempaa kokemusta tietokantaohjelman käytöstä, vaan annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään.   

Odotamme, että olet opinnoissasi perehtynyt taidehistoriaan tai museologiaan. Olet tarkka, viihdyt itsenäisen työn parissa ja haluat kehittää hallinnollista osaamistasi tietokannan parissa. Taideteoksen takana piilevä tarina ja tiedot kiinnostavat sinua ja olet innokas oppimaan uutta teoksista.

Arvomme, avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti, kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

Nyt sinulla on mahdollisuus tarttua määräaikaiseen tehtävään maamme suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa. Harjoittelu ajoittuu ajalle syyskuu-joulukuu 2019. Harjoittelua ei tarvitse tehdä yhtäjaksoisesti, mutta kuitenkin kokopäiväisesti.

Harjoittelu on palkallinen 1211€/kk.

Lisätietoa tehtävästä antaa intendentti Timo Huusko, puh.+358403587780 tiistaina 11.6., maanantaina 17.6. ja tiistaina 25.6. aikoina 13-14.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.6.2019.

Kesälomien vuoksi tiedotamme kaikkia hakijoita haun etenemisestä elokuun alkupuolella.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Kansallisgalleria

Kansallisgalleria on aktiivinen kulttuuritoimija ja maamme suurin kuvataiteen asiantuntijaorganisaatio. Kansallisgallerian muodostavat Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo. Säätiön palveluksessa työskentelee noin 270 työntekijää.

Puhelin: 0294 500 200
Sijainti: Kaivokatu 2
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!