Koulutuspäällikkö, Lehto Group Oyj, Vantaa

Lehto Group Oyj hakee
Koulutuspäällikköä Vantaalle

Haemme Sinua, joka olet kiinnostunut ottamaan roolin teollisen rakentamisen toteutuksessa ja kehittämisessä. Lehto haluaa uudistaa perinteisen rakentamisen ja tehdä siitä laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista. Meillä pääset näkemään toimialan maisemia aitiopaikalta niin lintutornista kuin ruohonjuuritasoltakin sekä rakentamaan ja toteuttamaan koko yhtiön kattavia koulutuskokonaisuuksia.

Lehdon tehtävä rakennusalan uudistajana takaa uuden kouluttamiselle jatkuvan sisäisen kysynnän. Tällä hetkellä osaamisen kehittämisen keskiössä ovat aktiivisessa vuorovaikutuksessa toimivat kehittämisen, suunnittelun, tehdastuotannon ja työmaatuotannon osa-alueet.

Koulutuspäällikkönä sinulla on kaksi roolia. Olet yhtäältä koulutuksen ja valmennuksen tuki toimintaprosessien omistajille; tuet heitä pitämällä koulutuksen ”ison kuvan” kirkkaana toteuttamalla ja koordinoimalla suunnitellut koulutukset. Osallistut omassa roolissasi konseptiemme kehitykseen ja pidät itsesi näin ajan tasalla – ja vähän etunojassakin – koulutus- ja valmennustarpeista. Toisaalta sinulla on hallussasi jokin rakennusalan osaamisalue, jota valmennat mielelläsi ja pidät näin tuntuman yllä Lehdon henkilöstöön. Saat ihmiset innostumaan ja edistät myös persoonallasi uusien käytäntöjen jalkauttamista.

Työskentelet Vantaan toimistolta käsin Lehdon HR- tiimissä, jota vetää henkilöstöjohtaja Kaarle. Olet tiiviissä yhteistyössä toimintaprosessien omistajien ja konsernin laatu- ja kehityspäällikön Liisan kanssa. Pääset tutustumaan ja perehtymään työtehtäviisi nykyisen koulutuspäällikkömme Jarin ohjauksessa. Toiminta-alueesi on koko Suomi ja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tutustu tiimiin:
Kaarle Törrönen, henkilöstöjohtaja: https://www.linkedin.com/in/kaarle-torronen-433581b8/
Jari Timonen, koulutuspäällikkö: https://www.linkedin.com/in/jari-timonen-94b6a424/
Liisa Jaatinen, laatu - ja kehityspäällikkö: https://www.linkedin.com/in/lissu-jaatinen/

Arvostamme
- halua ja kiinnostusta olla mukana uudistamassa rakennusalaa teollista tuotantoa ja toimintamalleja palvelevilla koulutuksilla
- työmaakokemusta vähintään vastaavan työnjohtajan tehtävissä tai rakennusalan asiantuntijatehtävissä
- esiintymisvalmiutta ja kouluttajakokemusta
- yhteistyökykyä ja asiakaslähtöistä asennetta
- järjestelmällistä, tavoitteellista ja aktiivista työotetta
- rakennusalan korkeakoulututkintoa, rakennusmestari/rakennusinsinööri/diplomi-insinööri

Tarjoamme
- keskeisen tehtävän rakentamisen tulevaisuuden toimintatapojen uudistamisessa
- mahdollisuuden oppia ja kehittää uutta
- urakehitysmahdollisuuden ison yhtiön tehtävissä
- osaamista ja kokemusta vastaavan ansion
- Lehdon tulokseen ja tulospalkkiojärjestelmään perustuvan palkkiomahdollisuuden
- ison talon henkilöstöpalvelut ja -edut

Kaupan päälle saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä, matalasta hierarkiasta ja edelläkävijä-kulttuurista. Konsernimme työskentelykieli on suomi, muusta kielitaidosta on etua.

Hae töihin meille ja lähetä hakemuksesi 29.1.2021 mennessä täällä oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Kaarle Törrönen p. 050 437 0060, kaarle.torronen@lehto.fi. Kaarlen tavoitat parhaiten 25.1.2021 klo 09.30-11.00 tai 26.1.2021 klo 09-10.

 

Haku alkaa ja päättyy

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yli 1 250 henkilöä ja vuoden 2019 liikevaihtomme oli 667,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 050 437 0060
Sähköposti: kaarle.torronen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!