Kumppaniyrittäjä

 

Oletko Sinä etsimämme Yrittäjä/Myyntiedustaja?

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Väre tarjoaa sähköä ja älykkäitä energiaan liittyviä ja arjen sujuvuutta varmistavia palveluja kaiken kokoisille yrityksille ja kotitalouksille koko Suomessa. Väre sai alkunsa, kun yhtiön omistajat Savon Voima, Jyväskylän Energia, Kuopion Energia ja Lappeenrannan Energia päättivät yhdistää voimansa. Toiminta käynnistyi 1.1.2019. Meillä on aloittaessamme yli 250 000 asiakasta, n. 185 Me liikevaihto, 40 työntekijää ja katse vahvasti tulevaisuudessa. Väre on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä ja meillä on Suomen paras energiatoimialan yrityspalvelutarjoama.

 

Kasvatamme aktiivisesti liiketoimintaamme ja tavoitteenamme on muuttaa toimialan perinteisiä mielikuvia. Tiedämme, että sähkö ei kiinnosta ketään, joten tulokulmamme onkin kilpailijoistamme erottautuva. Suomen energiatoimialan innovatiivisimpana toimijana olemme tulevaisuuden voittajia ja tästä kiitos kuuluu pitkäaikaisille asiakkaillemme. Emme tyydy keskinkertaisuuteen, vaan haluamme tarjota asiakkaillemme vain toimialan parhaat ja kokonaisvaltaisimmat ratkaisut.

 

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa uutta, asiakaslähtöistä ja toimialan perinteitä ravistelevaa energiapalveluyhtiötä.

Olemme uuden ajan energiapalveluyhtiö Väre ja etsimme tulos- ja kasvuhakuista ammattilaista kumppaniyrittäjäksemme vastaamaan uusasiakashankinnasta sovituilla talousalueilla. Suunnittelet ja toteutat yritysasiakashankintaa vastuualueesi asiakassegmentissä. Työpisteesi sijaitsee asiakkaiden lähellä vastuualueellasi.

Etsimme ratkaisumyynnin hallitsevaa tuloksentekijää, joka elää voittamisen kautta saaduista positiivisista kokemuksista. Olet asiakkaan tarpeet liiketoimintalähtöisesti ratkaiseva henkilö ja sitoudut myyntihankkeisiisi nälkäisellä otteella. Väreen yritystuotteilla ja -palveluilla myynti on helppoa ja vaivatonta!

 

Odotamme Sinulta:

Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen henkilö, joka esiintyy luontevasti ja itsevarmasti. Sinulla on halua ja kykyä menestyä myyntityössä ja olet valmis tekemään aina kilpailijaa enemmän töitä asiakkaan voittamiseksi. Sitoudut sinulle rakennettuihin myyntitavoitteisiin ja etsit jatkuvasti keinoja kehittää tuloksenteko kykyäsi. Osaat rakentaa uusia asiakassuhteita sekä löytää ennen kaikkea uusia myyntimahdollisuuksia ja asiakkaita esimerkiksi verkostoitumalla liike-elämän päättäjiin aktiivisesti. Ennakkoluulottomana henkilönä toimit itsenäisesti kartoittaen asiakkaiden liiketoimintaa löytääksesi onnistumisen edellytykset. Työ sisältää matkustamista sekä asiakastapahtumia, mutta ennen kaikkea hallitset myös asiakaskohtaamiset verkon yli.

 

Työhistoriastasi löytyykin mahdollisesti näyttöä onnistuneesta kasvumyynnistä ja/tai yrittäjyydestä. Digitalisaation aikakaudella et koe nykyaikaisia esitystapoja vieraaksi ja oletkin ehkä jo julkaissut videoblogeja. Aikaisempi kokemus sähkönmyynnistä tai toimialalta ei ole välttämätöntä, vaan voittava ja myynnillinen asenne ratkaisee. Yrittäjänä osaat toimia itsenäisesti, mutta tukenasi ovat Väreen business intelligencen, salkunhoidon, uusien energiaratkaisujen ja aktiivisen myynninjohdon ja -tuen osaaminen. Toivomme, että sinulta löytyy myös markkinoinnillista kokemusta tai osaamista, koska tehtäviisi kuuluu Väre brändin jalkauttaminen yrityksiin vastuualueellasi.

 

Tarjoamme Sinulle:

 

Väre on kasvuympäristö, joka kasvaa ammattilaistemme kautta. Meillä voit keskittyä yrityksesi kasvattamiseen ja autamme sinut yrittäjyydessä alkuun. Mahdollistamme ensimmäisten toimintakuukausien aktiivisuustavoitteisiin sidotun takuupalkan ja jatkossa ansaintasi rakentuu erittäin kilpailukykyisistä myyntikomissioista. Hoidamme puolestasi laskutuksen, annamme käyttöösi yhden Suomen suurimman energiapalveluyhtiön lisäarvopalvelut sekä jatkuvan toimialan substanssituen ja luonnollisesti parhaat myynnin työkalut. Arvomme ovat asiakaskeskeisyys, voitontahto, vastuullisuus sekä uudistuminen ja jatkuva kehittyminen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Riikonen p. 0400 334 010 ja sähköpostitse tommi.riikonen@vare.fi

Pääset tutustumaan meihin Väreläisiin täällä.

 

Mikäli tämä on Sinun paikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi linkin kautta pikaisesti. Etenemme välittömästi sopivien henkilöiden löytyessä.

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen puitesopimus

Väre

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys. 

Yhden asian haluamme kuitenkin sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun - ei enempää eikä vähempää. 

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!