Kunnossapitoasentaja (sähkö/automaatio)

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla.

Etsimme tunnetulle suomalaiselle teollisuuden kunnossapitopalveluita tarjoavalle yritykselle osaajia. Kerromme mielellämme lisää toimeksiantajastamme puhelimitse tai sähköpostitse. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja työllistyt suoraan yrityksen palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Haussa on nyt Vantaalle, Hyvinkäälle, Turkuun, Tampereelle ja Hämeenlinnaan 

KUNNOSSAPITOASENTAJA (sähkö/automaatio)

tuotanto- ja työstökoneiden sekä muiden teollisuuden laitteiden ja koneiden huolto- ja asennustehtäviin. 

Meillä on avoimia mahdollisuuksia sekä mekaanisen että sähköautomaatiotaustan osaajille, luonnollisesti myös moniosaajille. Voit olla kokenut alan ammattilainen tai sellaiseksi matkalla oleva. Lisäksi meillä on vaihtoehtoja liikkuvammille tai enemmän ns. kiinteän työpisteen rooleille.

Työtehtäviisi kuuluvat tyypilliset koneiden ja laitteiden ennakoivaan kunnossapitoon ja korjaus- sekä asennustoimintaan liittyvät monipuoliset tehtävät. Pyrimme osoittamaan tehtävät osaamistasosi mukaisesti niin, että sinulla mahdollisuus onnistua. Aktiivisella koulutuksella varmistamme osaamisesi kehittymisen ja pääsyn alan haastavimpien tehtävien pariin. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla soveltuva teknisen alan koulutus ja mielellään aiempaa kokemusta tuotantokoneiden ja laitteiden huoltoon ja kunnossapitoon liittyvistä sähköautomaatiopuolen tehtävistä. Tuotanto- ja työstökoneiden toiminnan ja ohjauksien tuntemisesta on etua.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja palvelualtis. Reagoit aktiivisesti ja nopeasti asiakkaan yhteydenottoon ja pyrit ratkaisemaan haasteet yhteistyökykyisesti asiat loppuun asti saattaen. Arvostamme kykyäsi sujuvaan kommunikaation niin asiakkaiden kuin oman henkilökuntamme kanssa. Olet myös kiinnostunut ylläpitämään ja kehittämään osaamistasi.

Tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kansainvälisessä alansa johtavassa yrityksessä sekä osaavan tiimin tueksesi Etelä-Suomen alueorganisaatiossa. Työsi kautta saat myös laajan näkymän Suomen teollisuuteen. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! 

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Emme käytä hakuaikoja ja toivomme sinun jättävän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sivun ylä- ja alaosassa olevaa HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN -nappia

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Mentek Advisors Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!