Kunnossapitoasentaja

Infra-alan laajana ja monipuolisena palveluntarjoajana toimiva Veljekset Toivanen Oy hakee Kemin huoltohallille kunnossapitoasentajaa. Raskaan kaluston asentajana ja kunnossapidon asentajana toimit vaativissa erityistä ammattitaitoa vaativissa mekaanisen asentajan tehtävissä. Työssäsi toimit organisaation sisäisessä prosessissa palvellen kaluston huolto- ja korjausasioissa työkavereitasi. Kemin huoltohalli on koko organisaation suurin huoltamo. Muita korjaus- ja huoltohalleja sijäitsee Rovaniemellä, Oulussa, Kainuussa ja Kittilässä. 

Jos olet kiinnostunut kaluston kunnossapidosta, korjauksesta ja huoltotoiminnasta, pidät vikojen etsinnästä ja osaat hyödyntää työssäsi saatavilla olevia tietolähteitä olet etsimämme henkilö. Työskentelet kiinteästi Kemin toimipisteessä, mutta toimenkuvasi hoitaminen voi edellyttää matkustamista maastoon, työmaille ja esimerkiksi maanalaiseen kaivokseen. 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja erityistä ammattitaitoa vaativan toimenkuvan lisäksi…

  • toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
  • monipuolisen toimenkuvan
  • kilpailukykyisen palkkauksen kokemuksesi ja osaamisesi mukaan

 Tehtävässä menestyäksesi sinun täytyy…

  • omata kokemusta raskaan kaluston asentamisesta
  • koulutus raskaan kaluston asennukseen katsotaan eduksi
  • työhön tarttuvan asenteen ja hyvän työmoraalin
  • yhteistyökykyä ja ongelmanratkaisutaitoa

Jätä hakemuksesi työtehtävään sähköisesti tämän lomakkeen kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Työsuhde-edut

  • Liikuntaedut
  • Laaja työterveyshuolto

Veljekset Toivanen Oy

Veljekset Toivanen Oy on 1983 perustettu perheyritys, joka on kehittynyt maarakennusliikkeestä monipuoliseksi infrarakentamisen ja suurteollisuuden palveluja tarjoavaksi moniosaajaksi.

Meri-Lapin alueelta alkanut toiminta on vuosien saatossa laajentunut useisiin toimipisteisiin Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. 

Asiakkaamme saavat meiltä erityistä maaurakoinnin osaamista, ajanmukaisia tehdaspalveluita sekä suurten koneiden ja palvelukokonaisuuksien hallintaa. Toiminnan laatu on paras käyntikorttimme. Tavoitteenamme on olla toimialueellamme ja -alamme luotettava, osaava ja turvallinen kumppani.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0408301606
Sijainti: Valajankatu 12, KEMI
Heikki Lämsä
Aluepäällikkö
puh.  0400 296 722

 

Saara Paavola
Henkiöstöpäällikkö
puh. 040 83 01 606

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!