Lähetyskoordinaattori

Suunnittelusta tuotantoon, asennuksiin ja elinkaaripalveluihin - David Brown Santasalo on kumppanina liiketoimintasi jokaisessa vaiheessa.

Haemme Jyväskylään pakkaustaitoista

LÄHETYSKOORDINAATTORIA

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Lähetyskoordinaattorin tehtävässä vastaat lähetyskokonaisuuden varmistamisesta, töiden päättämisestä, toimitusten luomisesta, pakkaustietojen kirjaamisesta, laputtamisesta ja lastaamisesta. Työnkuvaasi kuuluu myös rahtien järjestäminen, vaihteiden ja varaosien pakkaaminen sekä asiakirjojen dokumentointi. Toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi työvälineinäsi ovat trukit ja kattonosturi sekä pakkaamiseen tarvittavat työvälineet. Työskentelet tiiminä yhdessä muun pakkaamon työntekijöiden kanssa ja huolehdit osaltasi pakattavista tuotteista. Pakkaamo toimii pääosin päivävuorossa.

Millaista henkilöä haemme?

 Olet pakkaamo- ja lähetystoiminnan osaaja, jolla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi logistiikka-alalta tai muutoin soveltuva osaaminen alalta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen toiminnanohjausjärjestelmistä sekä kuljetus- ja ajojärjestelyiden hallinnasta. Ymmärrys mekaanisen voimansiirron tuotteista helpottaa tehtävässä suoriutumista. Tehtävässä onnistuminen edellyttää yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä jatkuvaa halua kehittää omaa osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkottumiseen maailmanlaajuisesti. Tehtävässä pääset hyödyntämään teknistä osaamistasi ja kehittymään edelleen.

Tehtävän painotusalueita voidaan räätälöidä valittavan henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Tehtävä on vakituinen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella: DB Santasalo, kokoonpanon päällikkö Antti Takala p. 050 363 7122 / antti.takala@dbsantasalo.com tai logistiikan esimies Tuomo Yläinen p. 041 549 9110 / tuomo.ylainen@dbsantasalo.com. Rekrytoinnissa avustaa Eezy Personnel, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 27.9.2020 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

David Brown Santasalo Finland Oy

DB Santasalo on johtava prosessiteollisuuden voimansiirtoratkaisujen toimittaja. Päätuotteinamme ovat raskaaseen teollisuuskäyttöön suunnatut innovatiiviset vaihteisto- ja voimansiirtoratkaisut, sekä kattavat elinkaaren aikaiset huoltopalvelut alkuperäisvalmistajasta riippumatta. Pitkä yli 100 vuoden kokemuksemme alalla takaa asiakkaidemme prosessien varman toiminnan. Pitkän historiamme aikana olemme valmistaneet voimansiirtoratkaisuja useiden tuotemerkkien alla kuten esim.  Valmet Voimansiirto, Santasalo, Metso Drives, Moventas, Asea, Rauma-Repola, SAWA, David Brown, Wärtsilä. Tällä hetkellä konsernissamme on maailmanlaajuisesti yli 1000 työntekijää, valmistusyksiköitä 6 kpl, huoltokeskuksia on 24 kpl.

Lisätietoja www.dbsantasalo.com

Sijainti: Vesangantie 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!