Vakituinen ja kokoaikainen

LVI- Osaaja kiinteistöhuoltotehtäviin Helsinkiin

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme ammattilaiskaartiimme LVI-alan hallitsevaa henkilöä

KIINTEISTÖHUOLLON TEHTÄVIIN 

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Pasilaan.

Vastaat työssäsi asiakkaamme LVI-huoltotehtävistä teknisen kiinteistönhoitajan roolissa.  Työ sisältää runsaasti asiakaspalvelua, viestintää ja ongelmanratkaisua.

Teknisenä kiinteistönhoitajana osaat tehdä LVI-järjestelmien käyttöön ja ylläpitoon liittyviä mittauksia ja tarkistuksia, paikantaa LVI-järjestelmistä yleisimmät toimintahäiriöt ja niiden korjaustarpeet sekä tehdä normaalit LVI-järjestelmien kalusteiden vaihdot. Osaat ylläpitää ilmanvaihtokoneiden toimintakuntoa sekä tehdä tarvittavia säätö- ja ohjaustoimenpiteitä kiinteistön automaatiojärjestelmiin.

Arvostamme erityisesti kiinteistöautomaatiojärjestelmäosaamista .

 

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • talotekniikan perustutkintoa tai kiinteistöalan perus-tai ammattitutkintoa.

  • hyvää LVI-osaamista ja muuta alan teknistä tuntemusta.

  • oma-aloitteisuutta ja reipasta työskentelyasennetta.

  • tehtävän kannalta riittävää suomen kielen taitoa.

 

Jotta viihtyisit porukassamme, tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, henkilöstöedut ja kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä kouluttautumismahdollisuuksia tarpeittesi mukaan. Mittaamme myös henkilöstömme työtyytyväisyyttä säännöllisesti Ilopuntari-kyselyllä.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuslomakkeemme mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Weckström. petri.weckstrom(at)sol.fi. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

 

Työpaikasta lyhyesti

  • LVI- Osaaja kiinteistöhuoltotehtäviin Helsinkiin, Vakituinen ja kokoaikainen
  • SOL Kiinteistöpalvelut Oy
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

Työsuhde-edut

  • Smartum-liikuntaetu
  • Työterveyshuolto

SOL Kiinteistöpalvelut Oy

SOL Kiinteistöpalvelut Oy on kiinteistö- ja turvallisuuspalveluihin erikoistunut palveluyritys. Toimimme valtakunnallisesti ja asiakkaitamme ovat sekä julkisen sektorin yhteisöt että yksityiset yritykset. Kuulumme SOL-konserniin ja olemme osa monipuolista, kansainvälistä yli 14 000 ihmistä työllistävää perheyritystä.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: pekka.lindh@sol.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!