LVI- hankintapäällikkö/-insinööri toimitilarakentamiseen, Vantaa tai Kempele

Nyt haemme tiimimme täydennykseksi LVI-hankintapäällikköä/-insinööriä Vantaalle Tikkurilaan (karttalinkki) tai Kempeleeseen (karttalinkki)

LVI-hankintainsinööriksi?

Tämä on monipuolista hommaa ja sopii LVI-tekniikan parissa esimerkiksi taloteknisessä urakoinnissa tai rakennusliikkeessä ostamiskokemusta kerryttäneelle henkilölle tai tekniselle myyjälle, joka haluaa siirtyä kaupanteossa pöydän toiselle puolelle. Sinulla on ehta palo ostamiseen, vaatien toimituksen sisällöltä ja palvelulta haluamaamme  –tietenkään unohtamatta kaupantekoa tinkien huutokauppakeisarin lailla.

Vastaat Lehto Toimitilojen LVI-laitteiden ja materiaalien hankinnoista valtakunnallisesti tiiviissä yhteistyössä projektihenkilöstömme ja suunnittelijoidemme kanssa. Hoidat hankintaprosessin tarjouspyyntöjen laadinnasta sopimuksiin ja tilauksiin huolehtien myös toimittajilta vaadittavista dokumenteista. Pidät vastuualueesi hankintojen kustannukset kurissa projekteilla sekä vastaat vastuualueesi hankintojen suorittamisesta pitkäjänteisesti konsernin ja yrityksen tavoitteiden ja strategian mukaisesti. Pidät aktiivisesti yhteyttä vakiintuneeseen toimittajaverkostoomme etsien samalla uusia potentiaalisia toimittajia ja innovaatioita. Osallistut konsernin LVI-laitteiden ja materiaalien hankintatoimen, toimitussisältöjen ja teknisten ratkaisujen kehittämiseen. Tehtäviisi kuuluvat myös vastuualueesi hankinnoista raportointi ja toimittajarekisterin ylläpitäminen.

Etsimämme henkilö

Sinulta toivoisimme:

  • aiempaa kokemusta LVI-laitteiden ja materiaalien hankinnasta
  • hyviä neuvottelutaitoja
  • aktiivista ja vuorovaikutteista työskentelytapaa
  • halua oppia alan parhaita käytäntöjä hankintatoimessa
  • kokemus vastaavista tehtävistä ja hankintasopimusehtojen tuntemus katsotaan eduksi

Rekrytoitavan henkilön tehtävänimike (LVI-hankintapäällikkö/-insinööri) riippuu tehtävään valittavan henkilön osaamisesta ja kokemusta.

Uudessa tehtävässä voit aloittaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, voit jättää vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. voit halutessasi kysyä myös lisätietoja tehtävästä Talotekniikkajohtajaltamme, Tissarin Topilta: 040 757 9417 tai topi.tissari@lehto.fi.

Haku päättyy 17.5.2021. Ethän kuitenkaan jää odottamaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme haastatteluvaiheeseen heti, kun sopiva tyyppi löytyy.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on rakennusalan innovatiivinen uudistaja. Rakennamme asuntoja, erilaisia toimitiloja ja hoivatiloja sekä kouluja. Lisäksi teemme putkiremontteja kerrostaloihin. Tavoitteemme on muuttaa toimialaa ja rakentaa entistä laadukkaammin, nopeammin ja kohtuuhintaisemmin. Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus.

Puhelin: 09 3154 3100
Sähköposti: rekrytointi@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!