LVI-asentaja, Lehto Asunnot Oy, Oulu

Oletko kokenut LVI-asentaja vailla uusia haasteita?
Haemme Lehto Asunnot Oy:lle LVI-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen kerrostalorakentamisen uudiskohteiden pariin Oulun alueelle. Työ on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lehto Asunnot Oy on yksi merkittävimmistä asuntorakentajista Suomessa. Yksikön projektit ovat etupäässä kivi- ja puurakentamisen hankkeita, kuten mm. As. Oy Oulun Marskinpuiston moderni hankekokonaisuus Oulun keskustassa.

Näillä eväillä menestyt:
Tehtävässä tarvitset LVI-asentajan koulutuksen ja vähintään muutaman vuoden työkokemuksen uudiskohteiden parista. Ymmärrät rakentamisen työvaiheet ja omaat ammattiylpeyttä omasta työnjäljestä. Olethan luonteeltasi itseohjautuva ja toimelias ja tulet hyvin toimeen myös muiden työntekijöiden kanssa. Olisi mahtavaa, jos olisit tottunut jakamaan ammattiosaamistasi myös nuoremmille asentajille, tärkeintä on kuitenkin kyky tehdä annetut työvaiheet itsenäisesti, tehtävä on vakituinen ja palkkaus urakkaluontoinen.

Työssä tarvitset:
- LVI-asentajan koulutus 
- ammattiylpeyttä työn laadusta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- urakkamiehen vauhtia

Jäikö kysyttävää?
Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.4.2021 mennessä. Olethan nopea, sillä teemme sopimuksen heti sopivan osaajan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Lehto Asunto Oy:n LVI-projektipäälliköltä Petri Pirttilältä p. 050 434 5884 tai petri.pirttila@lehto.fi.

Kuullaan pian!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 050 434 5884
Sähköposti: petri.pirttila@lehto.fi
Sijainti: Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!