Laatupäällikkö, NMC Cellfoam Oy

NMC Cellfoam on pohjoismaiden johtava solumuovien, kumien ja eristeiden jatkojalostaja. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme asiakaskohtaiset ratkaisut monenlaisiin sovelluksiin kuten eristämiseen (ääni, lämpö, ​​tärinä), vaimentamiseentiivistämiseen, henkilö- ja tuotesuojaamiseen. Asiakaskuntamme koostuu sadoista menestyvistä teollisista toimijoista. Tehtaamme sijaitsevat Tampereella, Kinnahultissa ja Malmössä.

NMC Cellfoam on osa NMC-konsernia, joka on johtava kansainvälinen ja kasvukeskeinen muovialan yritys. NMC on perustettu vuonna 1950. Toimipisteitä meillä on yli 25 paikassa, meitä on yhteensä 1650 ja palvelemme asiakkaita 120 maassa.

Lue meistä lisää: NMC Cellfoam

Meillä on nyt Tampereella tarjolla mielenkiintoinen ja merkityksellinen laadunhallinnan tehtävä. Oletko sinä laadunhallinnan ammattilainen, joka hallitsee sekä laatujärjestelmät että ihmisten valmentamisen toimimaan yhdessä laadun eteen? Tule menestymään yhdessä kanssamme!

LAATUPÄÄLLIKKÖ

Millainen toimenkuva ja vastuualue sinulle olisi tarjolla? Laatupäällikkönämme pääset ottamaan itsenäisen ja monipuolisen kokonaisvastuun Suomen organisaatiomme laatujärjestelmän ja IMS-toiminta/-johtamisjärjestelmän ylläpidosta sekä kehittämisestä. Toimit avainasemassa laatuun liittyvien toimenpiteiden ja laatuajattelun jalkauttamisessa yrityksemme eri toimintoihin. Saat työllesi koko organisaatiomme täyden tuen. Meillä on käytössä ISO 9001:2015 laatujärjestelmä ja toimintamme ytimessä on jatkuva parantaminen ja vahva asiakastyytyväisyys. Tehtävässä pääset jättämään näkyvän kädenjälkesi toimintaamme.

Millaisten tehtävien parissa tulisit työskentelemään? Ensimmäisessä vaiheessa tehtäväsi on ISO 9001:2015 laatujärjestelmän ja IMS-toiminta-/johtamisjärjestelmän viimeistelty haltuunotto esim. prosessikuvausten, toimintaohjeiden ja asiakirjapohjien kehittämisen osalta. Toisessa vaiheessa laatutoiminta ja -tietämys jalkautetaan entistä syvemmälle yrityksemme eri toimintoihin kehityshankkeiden ja koulutuksen kautta. Tehtäviisi kuuluvat myös laatujärjestelmään liittyvät toimenpiteet, kuten auditoinnit, katselmukset ja tarkastukset sekä laatuun liittyvien poikkeamien selvitys. Seuraat aktiivisesti laatustandardeja ja ylläpidät toimintajärjestelmää niiden ja Lean ajattelun mukaisesti. Lisäksi konsultoit johtoa päätöksenteossa laatuun liittyen sekä laadit sisäisiä ja ulkoisia laatudokumentteja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla soveltuva teknisen tai kaupallisen alan AMK- / ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta laatu- ja toimintajärjestelmien kehittämisestä sekä implementoinnista. Luemme eduksi kokemuksen tuotannollisista ympäristöistä. Sinulla on kyky johtaa muutosta ja valmentavalla otteella innostaa ihmisiä laatuajatteluun. Osaat myös hyödyntää tietojärjestelmien tarjoamat mahdollisuudet työssäsi. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää sinulta englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet innostava ja toimivat yhteistyösuhteet sidosryhmiisi rakentava tiimipeluri. Tartut reippaasti haasteisiin ja lähdet aktiivisesti edistämään asioita ne myös loppuun asti saattaen. Sinussa on sopivasti modernia johtajuutta, joka kehityshankkeissa saa osallistujat aktivoitumaan yhteisen tavoitteen eteen. Kehittäjänä et myöskään unohda oman osaamisesi ylläpitämisen tärkeyttä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän korkean teknologian vakavaraisessa yrityksessä. Vahva osaamisemme, modernit tuotantoteknologiat, ensiluokkaiset tuotteet ja koko asiantuntevan organisaatiomme tuki antavat vahvan pohjan työllesi. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

NMC Cellfoam Oy

Sijainti: Eturuskonkatu 2, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!