Lahjoittajien sitouttaja

”Plan on paras työpaikka missä olen koskaan ollut. Töihin on aina mukava tulla huikeiden työkavereiden ja ihanien lahjoittajien ansiosta. Lisäksi työ tyttöjen oikeuksien edistämiseksi on super motivoivaa!”

- Maiju, lahjoittajien sitouttaja

 

Plan International Suomi hakee sitouttajia lahjoittajasuhteiden ja -toimintojen tiimiin tekemään televarainhankintaa urbaaniin ja eläväiseen Kalasatamaan!

 

Ilman säännöllisiä lahjoittajia työmme ei olisi mahdollista. Sitouttajana teet ulossoittoja ja olet siten tärkeässä roolissa sekä uusien lahjoittajien innostamisessa mukaan toimintaan että nykyisten lahjoittajiemme sitouttamisessa. Lahjoittajamme ovat elintärkeitä, jotta työmme tyttöjen koulutuksen ja suojelun eteen jatkuu tulevaisuudessakin.

 

Odotamme, että olet innokas lasten oikeuksien puolustaja ja nautit myyntitulosten saavuttamisesta. Olet ulospäinsuuntautunut, innostunut sekä taitava ilmaisemaan itseäsi sanallisesti. Lisäksi olet valmis tarttumaan tarmokkaasti ulossoittojen kehittämiseen.

 

Hyvä suomen kielen taito on välttämätöntä tehtävässä. Sujuva ruotsin sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle:

  • merkityksellisen ja innostavan työn, jonka avulla miljoonien lasten elämä kehitysmaissa parantuu
  • innovatiivisen ja iloisen työyhteisön
  • kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään
  • joustavat työajat
  • mahdollisuuden tehdä työtä myös etänä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva (15 h/vko, neuvoteltavissa). Aloituspalkkaus on 12,72 €/h. Työtä on tarjolla arkisin, 2–5 vuoroa viikossa työtunneista riippuen.

 

Odotamme innolla hakemustasi! Lähetäthän sen viimeistään 6.10.2019 mennessä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana sopivien kandidaattien kanssa.

 

Jos sinulla on mitä vain lisäkysymyksiä, voit lähettää niitä lahjoittajasuhteiden ja -toimintojen päällikölle Mira Paakkolanvaaralle sähköpostitse osoitteeseen mira.paakkolanvaara@plan.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa. 

Puhelin: 096869800
Sijainti: Lautatarhankatu 6 00580 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!