Lakimies

Haemme LAKIMIESTÄ osaksi Laki ja riskienhallintatiimiämme Tampereelle. Laki- ja riskienhallintatiimi on yhtiön sisäinen palvelu, joka tukee liiketoimintamme menestystä. Valittava henkilö vastaa yhdessä muun tiimin kanssa esimerkiksi Elenian liiketoiminnan sopimuksista. Osaamisen lisäksi haemme asioihin tarttuvaa asennetta täydentämään joukkoamme. Tästä syystä laaja-alainen kokonaisuuksien ymmärrys ja tekemisen syy-seuraussuhteiden hahmottaminen on tärkeää.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

Etsimme liiketoimintalähtöistä, ratkaisukeskeistä ja tavoitteellista tiedonhakijaa, joka kaivaa itseohjautuvasti tietoa työnsä tueksi. Saat asiat tapahtumaan ja viet tekemisesi määrätietoisesti maaliin. Yhteistyö ja positiivinen asenne ovat sinulle luontaista: käyt sujuvasti keskusteluja ja vaihdat tietoa sekä oman tiimin että sidosryhmien kanssa. Ymmärrät joustaa oikeissa paikoissa, mutta sinulla on valmiudet perustella päätöksesi tarvittaessa myös jämäkästi.

Tehtävinä erityisesti ICT-, hankinta-, ja rakennuttamisen sopimukset sekä kilpailuoikeuteen, tietoturvaan ja -suojaan liittyvät kysymykset tulevat olemaan rekrytoitavan henkilön työpöydällä. Lisäksi odotamme uudelta tiimimme jäseneltä valmiutta kouluttaa elenialaisia laki- ja riskienhallintatiimin vastuualueelle kuuluvista asioista sekä osallistumista tiimin kehittämistyöhön.

Valittavalta henkilöltä edellytetään ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa (OTK/OTM) sekä erinomaista englannin kielen taitoa. Olet kerännyt työelämän kannuksia jo joitakin vuosia esimerkiksi in-house counsel -tehtävistä tai asianajotoimistosta yritysjuridiikan painopisteellä. Toivomme, että nimetyn vastuukentän lisäksi osoitat kiinnostusta sisäiseen tarkastukseen ja kouluttamiseen sekä omaat kehitysmyönteisen asenteen.

 

Tarjoamme

Olemme kehitysmahdollisuuksia tarjoava, rohkeasti uudistuva ja osaava työyhteisö. Energia on arkemme perusta. Vaikka Laki- ja riskienhallintatiimissä pääasialliset vastuualueet on selkeästi jaettu, kaveria autetaan myös oman laatikon ulkopuolella. Teemme työtä nykyaikaisilla järjestelmillä ja laitteilla, sekä panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin. Elenia on savuton ja päihteetön työpaikka.

Henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa omaan kehitykseensä. Esimies ja koko organisaatio tarjoavat tueksi tiiviin ja hyvähenkisen työyhteisön, joka on loistava kehitysalusta liikejuridiikan monipuolisella kentällä.

 

Tästä eteenpäin!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.9.2020 oheisen hakulinkin kautta. Päälakimies Heli Vahvelainen (p. 040 583 6943) antaa mielellään tarkentavia tietoja niin positiosta kuin elenialaisuudesta muutoin. Tavoitat Helin parhaiten ti 22.9. klo 14-15:30 ja to 24.9. klo 9:30-11.

>> HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN <<

 

Haku alkaa ja päättyy

Elenia

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Teemme pitkäjänteistä ja vastuullista jakeluverkkomme kehitystyötä, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Sähköverkkomme sijaitsee yli sadan kunnan alueella kuudessa eri maakunnassa. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita sekä asiakaspalvelua ohjelmistorobotiikkaa hyödyntäen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka.

Sijainti: Patamäenkatu 7
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!