Lapsen oikeuksien lähettiläs

Lapsen oikeuksien lähettiläs vierailee kouluissa, päiväkodeissa ja esimerkiksi nuorisotaloilla ohjaamassa toiminnallisia oppitunteja YK:n lapsen oikeuksien sopimuksesta ja kestävän kehityksen teemoista.

 

Odotamme sinulta:

  • innostusta toimia lapsen oikeuksien toteutumiseksi
  • kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta
  • globaalikasvatuksen teemojen tuntemusta
  • sitoutumista tehtävään vähintään yhdeksi lukuvuodeksi ja mahdollisuutta tehdä lähettilästyötä noin 20 tuntia lukukaudessa

 

Arvostamme:

  • valmiutta pitää oppitunteja myös ruotsin kielellä
  • kokemusta toiminnallisista menetelmistä

 

Tarjoamme sinulle:

  • koulutuksen tehtävään, jatkokoulutusta lapsen oikeuksista ja Planin työstä sekä laadukkaita opetusmateriaaleja
  • kokemusta globaalikasvatuksesta, järjestötyöstä sekä lasten ja nuorten parissa toimimisesta
  • mahdollisuuden toimia lapsen oikeuksien ja kestävän kehityksen sekä moninaisen, osallisuutta ja yhdenvertaisuutta korostavan yhteiskunnan hyväksi
  • kivan lähettiläsyhteisön, jossa saa tukea ja voi jakaa kokemuksia sekä oppia muilta

 

Työ on luonteeltaan keikkatyötä, jota tehdään pääasiassa arkisin päiväsaikaan. Työkorvaus on 17 euroa opetustunnilta (45 min). Lähettiläät pystyvät itse vaikuttamaan työn aikatauluihin ja työ sopiikin erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Lähettiläitä haetaan seuraaville alueille: Jyväskylä, pääkaupunkiseutu, Oulu, Rovaniemi, Tampere ja Turku.

 

Lähettilästunnit pidetään pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta myös englanninkielisille sekä ruotsinkielisille tunneille on kysyntää. Erityisesti pääkaupunkiseudulle ja Turkuun etsimme lähettiläitä, jotka voivat pitää tunteja myös ruotsiksi. Lähettiläiden koulutus on suomeksi.

 

Osa hakijoista haastatellaan puhelimitse, ja valittujen lähettiläiden edellytetään osallistuvan peruskoulutukseen, joka on 31.8.-1.9.2019 Helsingissä. Koulutuksesta ei makseta työkorvausta, mutta matkat korvataan ja pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville järjestetään majoitus.

 

Lisätietoja antaa vapaaehtois- ja lähettilästyön koordinaattori Anna Juhola (anna.juhola@plan.fi tai 050 463 8887) 27.-29.5. ja 1.–12.7. välisenä aikana.

Hakijoita pyydämme jättämään vapaamuotoisen hakemuskirjeen (max 1 sivu) sekä cv:n.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Työkorvausperustainen työ

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa. 

Puhelin: 096869800
Sijainti: Lautatarhankatu 6 00580 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!