LearnIT – Modernit ohjelmistokehityksen teknologiat, Tampere

Viimeinen hakupäivä 31. heinäkuuta 2020  Koulutus alkaa: elokuussa 2020

Päivitä IT-alan osaamisesi ajan tasalle ja työllisty ohjelmistoalan tehtäviin. Hae mukaan LearnIT – Modernit ohjelmistokehityksen teknologiat -rekrykoulutukseen!

“LearnIT – Modernit ohjelmistokehityksen teknologiat” -rekrykoulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on koulutuksen tai työkokemuksen myötä hankittua osaamista ICT-alalta. Voit olla työurasi alussa tai alan kokenut konkari - tärkeintä on, että sinulla on aito halu ja kyky oppia ja omaksua uudenlaisia teknologioita. Mahdollisia yksilöllisiä uraprofiileja ovat esimerkiksi ohjelmistokonsultti, web-ohjelmistosuunnittelija, fullstack-kehittäjä sekä integraatio- tai DevOps-asiantuntija. 

 

LearnIT-valmennus käynnistyy elokuussa 2020 heti, kun sopivat henkilöt on valittu.  Rekrytoivina yrityksinä ohjelmassa ovat mm.  Cargotec Finland Oy, Eficode Oy,  Medified Solutions Oy ja Varaani Works Oy.

 

Hakeminen 

Haku koulutukseen on kaksivaiheinen: 

  1. Täytä ensin hakemus TE-toimistoon osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/  LearnIT-RekryKoulutuksen koulutusnumero on 693731. Hae ohjelmaan viimeistään  31.7.2020  täyttämällä hakemuslomake, jonka saat auki koulutuksen kuvaussivun painikkeesta ”Hae tähän koulutukseen”. 

LISÄKSI  

  1. Täytä hakulomake klikkaamalla "Hae tähän työpaikkaan" ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Kerro hakemuksessa työkokemuksestasi, nykytilanteestasi ja tavoitteistasi osaamisen kehittämisen suhteen. Kerro myös, mitkä teknologiat ja toimialat kiinnostavat sinua ja millaisissa tehtävissä haluaisit tulevaisuudessa työskennellä. Jätettyäsi hakemuksesi saat parin päivän sisällä sähköpostitse kutsun sähköiseen osaamiskartoituskyselyyn.

 

Työskentelytavat

LearnIT:ssä kouluttajana toimii ohjelmistotalo BearIT Oy. Valmennuksen kesto on n. 6 kk, ja se muodostuu lähiopetuspäivistä ja työssäoppimispäivistä. LearnIT-valmennuksessa päivität teknologiataitosi hyvään vireeseen todellisten tuotekehitysprojektien parissa. Opiskeluasi ohjaa  juuri sinulle räätälöity yksilöllinen oppimis- ja kehityspolku, joka perustuu ajankohtaisiin kehitysteemoihin, omaan työhistoriaasi ja kiinnostuksen kohteisiisi sekä rekrytoivan yrityksen osaamistarpeisiin. Tavoitteena on, että valmennuksen jälkeen työllistyt johonkin valmennuksessa mukana olevista yrityksistä. LearnIT-valmennuksessa käytettäviä työskentelytapoja ovat mm.

  • asiantuntijoiden tietoiskut ja luennot

  • itseopiskelu ja tiimityöskentely

  • ohjaava valmennus 

  • harjoitusprojektit

  • todelliset tuotekehitysaihiot 

 

Varmistamme yksilöllisen osaamisesi kehittymisen aidossa työympäristössä omien asiantuntijoidemme avulla. Työskentely tapahtuu tiimeissä, joissa pääset jakamaan oppimaasi ja saat näin jatkuvaa vertaistukea työskentelyyn.

Lisätietoja koulutuksesta saat osoitteesta https://learnit.fi/ sekä ohjelman yhteyshenkilöiltä Anne Tervakarilta (anne.tervakari@bearit.fi) sekä TE-toimiston yhteyshenkilöiltä Heidi Silanderilta (heidi.silander@te-toimisto.fi) ja Katariina Kauppilalta (katariina.kauppila@te-toimisto.fi). 

 

LearnIT-RekryKoulutus on Pirkanmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta, joka on koulutettavalle maksutonta. Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-puhelinpalveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020702 koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Haku alkaa ja päättyy

BearIT Oy

 

Sähköposti: info@learnit.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!