LearnIT – Modernit ohjelmistokehityksen teknologiat, Tampere

Viimeinen hakupäivä 4. lokakuuta 2020  Koulutus alkaa: lokakuussa 2020

 

Päivitä IT-osaamisesi ajan tasalle ja työllisty alan tehtäviin!

“LearnIT – Modernit ohjelmistokehityksen teknologiat” -valmennuksessa päivität teknologiataitosi hyvään vireeseen todellisten tuotekehitysprojektien parissa. Opiskeluasi ohjaa juuri sinulle räätälöity yksilöllinen oppimis- ja kehityspolku, joka perustuu ajankohtaisiin kehitysteemoihin, omaan työhistoriaasi ja kiinnostuksen kohteisiisi sekä rekrytoivan yrityksen osaamistarpeisiin. Rekrykoulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on koulutuksen tai työkokemuksen myötä hankittua osaamista ICT-alalta. Voit olla työurasi alussa tai alan kokenut konkari  tärkeintä on, että sinulla on aito halu ja kyky oppia ja omaksua uudenlaisia teknologioita. Tavoitteena on, että valmennuksen jälkeen työllistyt johonkin valmennuksessa mukana olevista yrityksistä.

Mahdollisia yksilöllisiä uraprofiileja ovat esimerkiksi ohjelmistokonsultti, web-ohjelmistosuunnittelija, fullstack-kehittäjä sekä integraatio- tai DevOps-asiantuntija. 

 

LearnIT-valmennus käynnistyy lokakuussa 2020 heti, kun sopivat henkilöt on valittu.  Rekrytoivina yrityksinä ohjelmassa ovat mm. Eficode Oy,  Medified Solutions Oy, Varaani Works Oy ja Visma Consulting Oy. Valmennuksen kesto on n. 6 kk, ja se muodostuu lähiopetuspäivistä ja työssäoppimispäivistä.

Aiempiin ohjelmiin osallistuneet kertovat kokemuksistaan näin:

"LearnIT-ohjelma on ollut minulle eteenpäin vievä kokemus, ja opiskelu ohjelmassa on ollut jämptiä ja kohdistunut oikeasti tolkulliseen tekemiseen."

"Erityisen toimivaksi koin sen, ettei koulutettavien tarvitse itse käyttää aikaa työssäoppimispaikan etsimiseen, vaan se on jo valmiina tiedossa ohjelman alkaessa."

"LearnIT-ohjelmassa pääsi hyvin jyvälle siitä, mitä tällä alalla tällä hetkellä tapahtuu. Ja kun on puitteet ja aikaa syventyä opiskeluun, oppimista alkaa tapahtua. Se johtaa hyviin tuloksiin."

 

Sisällöt ja työskentelytavat

Räätälöimme koulutuksen sisällöt oman taustasi ja yritysten osaamistarpeiden pohjalta. Mahdollisia sisältökokonaisuuksia ovat esimerkiksi

 • Front-end: ReactJS, Redux, JavaScript, HTML5, CSS3
 • Back-end: Node.js, Python, Java
 • Pilvipalvelut: Amazon Web Services, Google Cloud Platform
 • Tietokannat ja tietovarastot
 • Modernin kehitysympäristön työkalut (mm. Jira, Git)
 • Projektinhallinnan ja suunnittelun menetelmät: esim. Scrum, Agile Modelling, UX-suunnittelu

LearnIT:ssä kouluttajana toimii ohjelmistotalo BearIT Oy. Valmennuksessa käytettäviä työskentelytapoja ovat mm.

 • asiantuntijoiden tietoiskut ja luennot
 • itseopiskelu ja tiimityöskentely
 • ohjaava valmennus 
 • harjoitusprojektit
 • todelliset tuotekehitysaihiot 

Varmistamme yksilöllisen osaamisesi kehittymisen aidossa työympäristössä omien asiantuntijoidemme avulla. Työskentely tapahtuu tiimeissä, joissa pääset jakamaan oppimaasi ja saat näin jatkuvaa vertaistukea työskentelyyn.

 

Hakeminen 

Hae ohjelmaan viimeistään su 4.10. Haku koulutukseen on kaksivaiheinen: 

 1. Täytä ensin hakemus TE-toimistoon osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/  LearnIT-RekryKoulutuksen koulutusnumero on 693731. Hae ohjelmaan täyttämällä hakemuslomake, jonka saat auki koulutuksen kuvaussivun painikkeesta ”Hae tähän koulutukseen”. 

LISÄKSI  

 1. Täytä hakulomake myös meille BearIT:lle klikkaamalla "Hae tähän työpaikkaan" ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Kerro hakemuksessa työkokemuksestasi, nykytilanteestasi ja tavoitteistasi osaamisen kehittämisen suhteen. Kerro myös, mitkä teknologiat ja toimialat kiinnostavat sinua ja millaisissa tehtävissä haluaisit tulevaisuudessa työskennellä. Jätettyäsi hakemuksesi saat parin päivän sisällä sähköpostitse kutsun sähköiseen osaamiskartoituskyselyyn.

 

Lisätietoja koulutuksesta saat osoitteesta https://learnit.fi/ sekä ohjelman yhteyshenkilöiltä Anne Tervakarilta (anne.tervakari@bearit.fi) sekä TE-toimiston yhteyshenkilöiltä Heidi Silanderilta (heidi.silander@te-toimisto.fi) ja Katariina Kauppilalta (katariina.kauppila@te-toimisto.fi). 

 

LearnIT-RekryKoulutus on Pirkanmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta, joka on koulutettavalle maksutonta. Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-puhelinpalveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020702 koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Haku alkaa ja päättyy

BearIT Oy

 

Sähköposti: info@learnit.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!