Liiketoimintapäällikkö, 9Lives

Adiente
Haku alkaa ja päättyy

9Lives, www.9lives.fi, on Suomen suurin yksityinen ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava yritys. Palvelemme kuntia, kuntayhtymiä, sairaanhoitopiirejä, terveydenhuollon organisaatioita sekä yksittäisiä ihmisiä. Olemme myös Suomen ainoa ensihoitoon erikoistunut henkilöstövuokrausyritys.
Yhtiön omistaa toimiva johto. Helsingin lisäksi 9Livesillä on toimipaikkoja 26 paikkakunnalla Suomessa ja olemme nyt myös laajentamassa toimintaamme muihin pohjoismaihin.
Yhtiön palveluksessa on yli 800 terveydenhuollon ammattilaista, ja liiketoimintamme kasvaa.

Koronavirus rantautui Suomeen vuosi sitten keväällä. Me päätimme silloin omalta osaltamme tehdä sen minkä voimme viruksen torjuntaan ja kansalaistemme suojelemisen eteen. Se on johtanut siihen, että meillä tänään on kymmeniä koronatestauspisteitä ja satoja henkilöitä töissä koronatestauksessa, henkilöitä työskentelee myös viruksenjäljityksessä sekä useissa muissa koronavirukseen liittyvissä tehtävissä. Tämä liiketoiminta-alue on meillä nyt kasvanut niin isoksi, että tarvitsisimme henkilöntittelillä:

Liiketoimintapäällikkö, korona

Tehtäväsi:
Sinun tehtäväsi liiketoimintapäällikkönä, on vastata kaikista koronaan liittyvistä tehtävistä ja toimeksiannoista talon sisällä. Tämä on monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävä, ja uusia kokonaisuuksia tulee viikoittain – tällä hetkellä vastaamme omista testauspisteistämme, sekä erilaisista projekteista, jotka tulevat nopealla aikataululla, ja vaativat suuriakin järjestelyjä – projektit kestävät joitain viikkoja, ja ovat sitten ohi. Näitä projekteja teemme kunnille, valtiolle sekä suurille yrityksille, joilla on tarvetta sekä testata että jäljittää mahdollisia tartuntaketjuja.
Sinun tehtäväsi liiketoimintapäällikkönä, on yhdessä myynnin kanssa ideoida potentiaalisia projekteja, sekä ottaa koppi projekteista, kun myynti on nämä toteuttanut. Tämän jälkeen kasaat tähän tiimin yhdessä HR:än kanssa, ja koordinoit tarvittavat muut resurssit markkinoinnin ja viestinnän kanssa. Toimeksiannot tulevat nopeasti ad hoc, ja vastaat siis niiden toteutuksesta, yhdessä muiden tiimien kanssa, samalla kun vastaat siitä, että myös tavallinen korona-arki pyörii kaikissa pisteissä kuten pitääkin.
Kun korona on selätetty, ja tätä liiketoiminta-aluetta ei enää tarvita, saat toisen vastaavan liiketoiminta-alueen vastattavaksi. Toivomme siis löytävämme henkilön, joka haluaa jatkaa meillä myös koronan jälkeenkin.  

Toivomme sinulta:
Toivomme sinulta ammattikorkea- tai korkeakoulututkintoa, sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta nopeatempoisesta työympäristöstä. Sinun tulee olla myyntihenkinen ongelmanratkaisija, joka kokee haasteet mielekkäiksi, ja innostut siitä, kun saat kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Sinun tulee olla myös ihmisjohtaja, ja tiedostaa että ihmiset tekevät tiimin. Näet kokonaisuuksia, mutta sinulla on silmää myös yksityiskohdille, näet businessmahdollisuuksia ja tartut niihin, ja samalla muistat kommunikoida tiimillesi mitä odotat heiltä – samalla kun kannustat ja innostat ja kiität heitä onnistumisista. Sinulla voi olla monta rautaa tulessa stressaantumatta, ja autat mielelläsi itse siellä missä tarvitaan. Johdat omalla esimerkilläsi, olet aikaansaava ja omaat hyvät viestintä- ja järjestelmätaidot, olet energinen ja iloinen ja sinua on helppo lähestyä. Projektinjohtokokemus on tehtävään edellytys, kokemus terveydenhuoltoalalta olisi suuri etu.  Hallitset suomen ja englannin kielen erinomaisesti, ruotsinkielentaito on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle johtotehtävän liiketoiminta-alueella, jota kukaan ei kaksi vuotta sitten tiennyt, että koskaan tullaan tarvitsemaan, mutta joka on kasvanut erittäin merkittäväksi monella tapaa. Tämä on opettanut meille kaikille, että koskaan ei tiedä mikä tuleman pitää, mutta myös sen, että sitten kun tilanne on päällä, tehdään mitä voidaan, ja se voi tarkoittaa monta eri asiaa. Kahta samanlaista päivää ei ole, ja uusia projekteja ja mahdollisuuksia syntyy koko ajan. Tämä on siis once in a lifetime positio, haastava, monipuolinen, mielenkiintoinen. Tämä on meille 9Livesilla avainpositio ja työpanoksesi on todella merkityksellinen. Olemme nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä organisaatio, ja toivomme että haluat jäädä meille koronan jälkeenkin, kehittämään ja kasvattamaan toisia liiketoimintojamme. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan kesän aikana.

Hae tehtävää näin:
Yhteistyökumppanimme, rekrytointiyritys Adiente Oy, vastaa tästä rekrytoinnista. Mikäli tämä kuulostaa sinun seuraavalta tehtävältäsi, rekisteröi cv:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteessa www.adiente.fi, heti, tai viimeistään 23.5.2021. Etenemme rekrytoinnissa nopeasti, joten jätä meille hakemuksesi jo tänään! Lisätietoja positiosta antaa Adienten toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen, erica.flinck@adiente.fi, tai 040 510 7700.

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu henkilöstöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, Extended DISC -henkilö- ja ryhmäanalyyseihin sekä Business Coachingiin.

Toimimme laajasti eri aloilla ja työntekijäsegmenttien parissa. Räätälöimme aina jokaisen toimeksiannon asiakasyrityksemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, ja teemme tämän henkilökohtaisest

Adiente hoitaa kaikki toimeksiannot henkilökohtaisesti sekä asiantuntevasti. Henkilön osaamisen lisäksi olennaista on hakijan soveltuvuus yritykseen ja sen kulttuuriin. Arvostamme kumppanuutta, luotettavuutta, nopeutta sekä joustavuutta. Tyytyväinen työnhakija ja asiakas sekä onnistunut rekrytointi ovat tärkeimmät tavoitteemme. 

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!