Logistiikan yhteyshenkilö, erityistoimituspalvelu

Tamro
Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa
Määräaikainen, kokoaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme yhteyshenkilöä erityislogistiikkaan äitiysloman sijaiseksi Vantaan logistiikkakeskukseen

Yhteyshenkilön tehtäviin kuuluu vaihtelevasti erilaisia erityislogistiikan työtehtäviä, esimerkiksi erityisluvallisten valmisteiden ja kliinisten tutkimuslääkkeiden käsittelyä, ja asiakastoimeksiantoihin liittyvää asiakaspalvelua suomen ja englannin kielellä. 

Äitiysloman sijaisuus alkaa 1.2.2021 ja päättyy 31.12.2021

 

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

Erinomainen suomen kielen taito

Hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito

Ripeä työskentelyote

Huolellisuus

Hyvä fyysinen kunto

Hyvät yhteistyötaidot

 

Perehdytämme kaikki uudet työntekijät työsuhteen alussa huolellisesti työtehtäviin ja tarjoamme mahdollisuuden uuden oppimiseen. Meillä on käytössä kaupan työehtosopimus. Kokemus varastotyötehtävistä ja/tai lääkealalta tai vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävässäsi lääkealan perustutkinto, esimerkiksi lääketeknikko, on hyödyksi. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.1.2021. Nopean aloituksen vuoksi saatamme käynnistää keskustelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja antaa Terhi Liukko terhi.liukko@tamro.com tai 14.1. klo 9 - 10 puh. 040 687 5505.

Tamro

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!