Logistikkoja hyllytyspalveluun ja varastolle

Tarjoamme varastoalasta innostuneille osaajille mahdollisuuksia liittyä Tuomi Logistiikan remmiin logistikoksi Kätsy-hyllytyspalveluun ja varastollemme!

Etsimme Kätsy-hyllytyspalvelumme kasvun varmistamiseksi asiakaspalveluhenkisiä logistikkoja huolehtimaan asiakkaidemme varastojen toimivuudesta ja siitä, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa. Kätsyn logistikot työskentelevät asiakkaamme tiloissa TAYSilla. Kätsyttäjänä tilaat tuotteita asiakkaiden puolesta, hyllytät ja huolehdit tuotteiden oikeellisuudesta ja toimitusten vastaanotosta. Reagoit oma-aloitteisesti muutoksiin ja huolehdit varastojen siisteydestä ja järjestelystä. Välillä saatat selvitellä asiakkaiden luona monenlaisia Kätsyyn liittyviä tilanteita. Voit tutustua myös Kätsyn esittelyvideoon.

 

Varaston logistikkona taas työskentelet uudessa modernissa varastossamme Lahdesjärvellä. Logistikon tehtävissä pääset oppimaan monipuolisesti eri varaston työtehtäviä. Varaston logistikkona tilaat ja vastaanotat tavaraa, teet keräilyä, pakkaamista ja hyllyttämistä. Työssäsi käytät päivittäin varaston toiminnanohjausjärjestelmää, ja teet yhteistyötä varaston tiimin kanssa. Työssä saatat päästä myös trukin rattiin, mutta trukkikortti ei ole edellytyksenä.

 

Edellytämme valmiutta 2-vuorotyöhön jossa vuoroja iltaisin ja viikonloppuisin. Kätsy-hyllytyspalvelun työ on kuitenkin pääsääntöisesti päivätyötä. Palkkauksemme perustuu Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimukseen.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Pitkä määräaikaisuus jossa hyvä mahdollisuus vakinaistumiseen.

Etsimämme henkilö

Tehtävään soveltuva aiempi työkokemus ja koulutus on toivottavaa, mutta se ei ole edellytys; kokemusta tai koulutusta tärkeämpää onkin aktiivinen ja innokas asenne sekä kiinnostus ja motivaatio logistiikan työtehtäviä kohtaan. Hyödyllistä osaamista sinulle on voinut kertyä esimerkiksi hyllytyksestä, materiaalien hallinnasta tai hoitotyöstä. Hyvä asiakaskokemus on sinulle lähellä sydäntä, ihmisenä olet avoin ja innostut uuden oppimisesta ja toiminnan kehittämisestä asiakkaiden ja tiimisi kanssa.

Sairaalamaailma on mielenkiintoinen työskentely-ympäristö. Työ on luonteeltaan fyysistä ja liikkumista vaativaa, joten huolellinen ja tarkkaavainen ote tehokkaalla tekemisellä on avain onnistumiseen. Työskentelytyylisi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja vastuuta ottava, ja sinulle on luontaista tehdä yhteistyötä eri tiimien kanssa joustavasti ja positiivisessa hengessä.

Tehtävässä tarvitaan myös IT-taitoja, jotta osaat käyttää työssä varastonhallintajärjestelmäämme.

Tutustu täällä Tuomen tekijöiden uratarinoihin, ja anna Tuomilaisten kertoa sinulle meillä työskentelemisestä lisää:

 

Työsuhde-edut

Tuomi Logistiikassa pääset aitiopaikalle muuttuvaan ja kehittyvään julkisen kentän toimintaympäristöön. Kaikki työntekijämme kuuluvat Tuomen henkilöstöetujen piiriin. Pääset myös osaksi asiantuntevaa, mukavaa ja rentoa työyhteisöä jossa työntekijöitä arvostetaan ja toiveita kuunnellaan.

Tuomi Logistiikka Oy

Tuomi Logistiikka on julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Hankinnan- ja logistiikan asiantuntijuudella luomme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme. Tuomi Logistiikalla työskentelee jo yli 240 henkilöä ja liikevaihtomme on 101 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi!

Sijainti: Särkijärvenkatu 1, 33840 Tampere

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, laita meille hakemus palkkatoiveesi kanssa 1.9. mennessä! Aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuaikana. Kerrothan meille hakemuksessasi miksi juuri Tuomi olisi sinulle sopiva paikka. Haluaisimme kuulla myös kumpi tehtävä sinua kiinnostaa ja miten osaamisesi olisi soveltuvaa haettuun työhön!

Lisätietoja antaa mielellään varastoesimies Mika Malinen 040 801 6464 tai palveluvastaava Jukka-Pekka Levä 040 800 4544. Kysymyksiä voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi. Hakemukset kuitenkin hakulomakkeen kautta.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!