Logistikkoja kesätöihin varastolle

Etsimme nyt varastoalasta innostuneita ja positiivisella, oppimishaluisella asenteella varustettuja kesätyöntekijöitä logistikon tehtäviin varastollemme. Palvelemme asiakkaitamme uudessa varastossamme Lahdesjärvellä. Varaston tehtäviin sisältyy mm. tavaran vastaanottoa, keräilyä, pakkaamista ja hyllyttämistä. Työ on 2-vuorotyötä, mutta odotamme sinulta valmiutta myös 3-vuorotyöhön. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Etsimämme henkilö

Tehtävään soveltuva aiempi työkokemus on toivottavaa, mutta se ei ole edellytys; kokemusta tai koulutusta tärkeämpää onkin aktiivinen ja innokas asenne sekä kiinnostus ja motivaatio logistiikan työtehtäviä kohtaan. Voit olla esimerkiksi logistiikka-alan koulutuksen käynyt tai suorittaa parhaillaan opintoja ammattikorkeakoulussa tai yliopistolla. Trukkikortti ei ole välttämätön, mutta trukin ajotaito on eduksi. Tehtävässä tarvitaan myös IT-taitoja, jotta osaat käyttää työssä varastonhallintajärjestelmäämme.

Tehtävässä menestyäkseen tulee asiakaspalveluosaamisen lisäksi olla kyky itsenäiseen työhön, oma-aloitteisuuteen ja vastuunottoon. Luonteeltaan fyysinen ja liikkuva työ vaatii lisäksi huolellista ja tarkkaavaista otetta, tehokasta tekemistä unohtamatta. Ja tottakai haluamme niitä kuuluisia hyviä tyyppejä mukaan rentoon porukkaamme, joten joustavuus, positiivinen asenne ja tiimityötaidot ovat tärkeitä. Odotamme siis, että hyvä yhteistyö ja yhteen hiileen puhaltaminen on luontaista sinulle.

Työsuhde-edut

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin! Saat tehtävässä perehdytysohjelmamme mukaisen perehdytyksen sekä ammattitaitoisten työkavereiden ja esimiehen tuen. Pääset työskentelemään rennossa ja asiantuntevassa porukassa aivan uusissa toimitiloissa.

Kannattaa käydä lukemassa kesätyöntekijöidemme kokemuksista lisää rekrytointisivuiltamme: http://tuomilogistiikka.fi/rekrytointi/tuomi-logistiikan-kesarekry/kesatoissa-tuomessa/

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka on julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Hankinnan- ja logistiikan asiantuntijuudella luomme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme. Tuomi Logistiikalla työskentelee jo 240 henkilöä ja liikevaihtomme on 101 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi. Tutustu myös vuoden 2017 vuosikertomusvideoomme osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=VccKGzyg5nc

Sijainti: Särkijärvenkatu 1

Lisätietoa tehtävistä antaa varastoesimies Mika Malinen ma 4.2. klo 13-14 ja ma 18.2. klo 13-14 numerosta 040 801 6464. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi

Oletko sinä meidän uusi työkaverimme? Jos innostuit tehtävästä, laita hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 28.2. mennessä. Kerro meille mikä sinua tässä tehtävässä innostaa, mikä on keskeisintä osaamistasi tehtävän kannalta ja mikä sinua motivoi parhaiten. 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!