Logistikkoja kuljetustehtäviin

Etsimme nyt logistiikka-alasta innostuneita ja positiivisella, oppimishaluisella asenteella varustettuja kesätyöntekijöitä logistikon tehtäviin postinlajittelukeskukseen sekä tavarakuljetuksiin TAYSille ja Hatanpään sairaalaan. Tavarakuljetusten tehtävissä hoidetaan asiakkaan sisäisiä huoltokuljetuksia, kuten pyykki- ja jätekuljetuksia. Postin lajittelukeskuksessa tehtävään kuuluu esim. postin lajittelua ja postin kuljettamista toimipisteisiin. Hatanpäällä lajittelukeskuksen tehtäviin kuuluu myös näyte- ja välinehuoltokuljetukset. Työ on vuorotyötä, jota tehdään myös iltaisin (klo 19.30 asti) sekä viikonloppuisin.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Etsimämme henkilö

Tehtävään soveltuva aiempi työkokemus on toivottavaa, mutta se ei ole edellytys; kokemusta tai koulutusta tärkeämpää onkin aktiivinen ja innokas asenne sekä kiinnostus ja motivaatio logistiikan työtehtäviä kohtaan. Voit olla esimerkiksi logistiikka-alan koulutuksen käynyt tai suorittaa parhaillaan opintoja ammattikorkeakoulussa tai yliopistolla. Trukkikortti ei ole välttämätön, mutta trukin ajotaito on eduksi. Tehtävässä tarvitaan myös IT-taitoja, jotta hallitset työssä käytettävät tietojärjestelmät ja laitteet. Luonteeltaan fyysinen ja liikkuva työ vaatii lisäksi huolellista ja tarkkaavaista otetta. Haemme nyt rentoon porukkaamme mukavia uusia työkavereita, joille positiivinen asenne, hyvä yhteistyö ja yhteen hiileen puhaltaminen on luontaista. 

Työsuhde-edut

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin! Saat tehtävässä perehdytysohjelmamme mukaisen perehdytyksen sekä ammattitaitoisten työkavereiden ja esimiehen tuen. Pääset työskentelemään rennossa ja asiantuntevassa porukassa. Kannattaa käydä lukemassa kesätyöntekijöidemme kokemuksista lisää rekrytointisivuiltamme: http://tuomilogistiikka.fi/rekrytointi/tuomi-logistiikan-kesarekry/kesatoissa-tuomessa/

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka on julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Hankinnan- ja logistiikan asiantuntijuudella luomme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme. Tuomi Logistiikalla työskentelee jo 240 henkilöä ja liikevaihtomme on 101 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi.

Sijainti: Särkijärvenkatu 1

Lisätietoja tehtävistä saat sähköpostitse osoitteesta rekrytointi@tuomilogistiikka.fi

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!