Logistikkoja kesätöihin kuljetustehtäviin

Etsimme nyt asiakaspalveluintoisia ja positiivisella oppimishaluisella asenteella varustettuja kesätyöntekijöitä logistikon tehtäviin postinlajittelukeskukseen sekä tavarakuljetuksiin. Tavarakuljetusten tehtävissä hoidetaan asiakkaan sisäisiä huoltokuljetuksia, kuten pyykki- ja jätekuljetuksia. Postin lajittelukeskuksessa tehtävään kuuluu esim. postin lajittelua ja postin kuljettamista toimipisteisiin. Työ on vuorotyötä, jota tehdään myös iltaisin (klo 19.30 asti) sekä viikonloppuisin.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Etsimämme henkilö

Tehtävään soveltuva aiempi työkokemus on toivottavaa, mutta se ei ole edellytys; kokemusta tai koulutusta tärkeämpää onkin aktiivinen ja innokas asenne sekä kiinnostus ja motivaatio logistiikan työtehtäviä kohtaan. Voit olla esimerkiksi logistiikka-alan koulutuksen käynyt tai suorittaa parhaillaan opintoja ammattikorkeakoulussa tai yliopistolla. Trukkikortti ei ole välttämätön, mutta trukin ajotaito on eduksi.

Luonteeltaan fyysinen ja liikkuva työ vaatii lisäksi huolellista ja tarkkaavaista otetta. Haemme nyt rentoon porukkaamme mukavia uusia työkavereita, joille hyvä yhteistyö ja yhteen hiileen puhaltaminen on luontaista. 

 

Työsuhde-edut

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin! Saat tehtävässä perehdytysohjelmamme mukaisen perehdytyksen sekä ammattitaitoisten työkavereiden ja esimiehen tuen.

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö. Mahdollistamme asiakkaamme helpon, joustavan, taloudellisen ja kehittyvän arjen 200 henkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 90 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Tursonkatu 4, 33540 Tampere
Lisätietoja tehtävistä voi kysyä puhelimitse pe 16.2. klo 9-11 kuljetusesimies Kati Hakimsanilta, puh: 040 635 9785 sekä ti 27.2. klo 12-14 kuljetusesimies Arto Yliseltä, puh:050 375 2243. Osa tehtävistä alkaa jo kevään aikana. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Osoite kartalla
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!