Lomittaja keittiö- ja siivoustyöhön Saarijärvelle

Haemme Saarijärvellä sijaitsevaan asiakaskohteeseemme lomittajaa sekä keittiöapulaisen- että siivoojan tehtäviin.

Siivoustyöhön kuuluu myös pyykkihuoltoa. Keittiöapulaisen lomituksia voi olla sekä arkipäivinä että viikonloppuina, siivoustyön ja pyykkihuollon lomituksia ma-pe. Työaika keittiöapulaisen työssä on 5 h päivässä, siivous- ja pyykkihuollon lomituksessa 7,7 h päivässä. 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta keittiöapulaisen työstä ja siivoustyöstä sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Suomen kielen osaaminen on välttämätöntä työn suorittamiseksi vaadiulla tavalla. Hygieniapassi on myös välttämätön.  

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

SOL

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0500984207
Sähköposti: sirpa.parkkonen@sol.fi
Sijainti: Aittokalliontie

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!