Lujuuslaskija, Bronto Skylift Oy

Bronto Skylift on hydraulisia henkilönostimia valmistava metallialan yritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Tuotevalikoimassamme on noin 50 mallia, joiden joukosta löytyy ratkaisuja aina 112 metrin työskentelykorkeuteen asti. Suunnittelemme, valmistamme, myymme ja huollamme ratkaisujamme erityisesti palo- ja pelastustoimen sekä teollisuuden tarpeisiin. Viimeisten 50 vuoden aikana olemme toimittaneet yli 7 000 alustayksikköä palokunnille ja teollisuusasiakkaille kaikilla mantereilla, yhteensä yli 120 maahan. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa. Meillä on myös tytäryhtiöt Saksassa, Ruotsissa, Sveitsissä ja Yhdysvalloissa. Lue meistä lisää: www.brontoskylift.com

Haluaisitko sinä antaa panoksesi yhdelle suomalaisen vientiteollisuuden menestyjistä ja liittyä osaajajoukkoomme? Meillä on nyt haussa Tampereen toimipisteeseemme

LUJUUSLASKIJA

vahvistamaan viiden hengen Strength and Stability -tiimiämme. Tiimimme on sopiva sekoitus vuosikymmenten kokemusta ja vauhdilla kehittyvää uutta osaamista. Lujuuslaskennan alkutaipaleella olevalle henkilölle meillä on tarjolla erinomainen mahdollisuus kehittyä lujuus- ja stabiliteettilaskennan huippuosaajaksi. Kokenut osaaja pääsee meillä hyödyntämään ja haastamaan osaamisensa teknisesti monipuolisten ja käyttöympäristöltään vaativien tuoteratkaisujen parissa. Tiimimme työskentelee sekä uustuote- että ylläpitokehityksen ja projektisuunnittelun parissa. Lujuuslaskennassa käytämme Siemens NX Nastran ohjelmistoa ja stabiliteettilaskennassa meille räätälöityä omaa sovellusta.

Lujuuslaskijan roolissa ensisijaisena tehtävänäsi tulee olemaan laiteratkaisujemme mekaanisten rakenteiden vaatimustenmukaisuuden todentaminen analysoimalla ja simuloimalla. Toimit myös osaltasi mekaniikkasuunnittelun tukena rakenteiden ja komponenttien oikeanlaisessa mitoittamisessa lujia teräksiä soveltaen. Osaamisesi kehittyessä on mahdollista laajentaa toimenkuvaasi stabiliteetin laskentaan ja kuormitusten määrittämiseen sekä muihin tiimimme vastuualueelle kuuluviin tehtäviin.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa insinööri-/DI-koulutusta ja jonkin verran aiempaa kokemusta FEM-laskennasta. Voit olla joko lujuuslaskennan kehityskaarella oleva tulevaisuuden tekijä tai valmis kokenut ammattilainen. Tärkeintä on halusi ja valmiutesi kehittyä alan osaajana sekä antaa panoksesi koko tiimimme toiminnan kehittymiselle. Mahdollinen aiempi kokemus hitsattujen teräsrakenteiden lujuuslaskennasta luetaan eduksesi.

Käytät sujuvasti FEM-laskennan ohjelmistoja ja olet sinut myös CAD-ohjelmistojen kanssa. Matemaattiset taitosi ovat vahvat ja sinulla on kykyä jäsentää ja pelkistää työsi tulokset ymmärrettävään muotoon sidosryhmiesi käyttöön. Olet tottunut tulkitsemaan kone- ja laitedirektiivejä sekä eri standardeja. Kansainvälinen työympäristömme edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet analyyttinen, proaktiivinen ja tavoitteellisesti työhösi suhtautuva. Sinulla on luontaista ongelmaratkaisukykyä ja pitkäjänteisyyttä etsiä haasteisiin ratkaisuja. Tartut tehtäviin ripeästi ja pidät langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Tiimissä olet osallistuva ja kannat kortesi kekoon hyvän työilmapiirin ylläpitämiseksi ja toimintojen eteenpäin viemiseksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa sekä osaavan työyhteisön. Suunnittelemme ja valmistamme teknologisesti maailman luokan huipputuotteita. Kasvustrategiamme mukaisesti investoimme vahvasti tulevaisuuteen ja aktiiviseen tuotekehitykseen. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva / vakituinen

Bronto Skylift Oy

Sijainti: Teerivuorenkatu 28, 33300 Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!