MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Tasowheel Systems Oy

Tasowheel Systems on suomalainen teknologiayritys, jonka ydinosaamista ovat paperi- ja selluteollisuuden säätö- ja optimointiratkaisut sekä komponentit, varaosat ja huoltopalvelut. Terveysteknologia -asiakkaille toimitamme mittaus- ja tutkimussovelluksiin liittyvää tarkkuusmekaniikkaa ja liikkeenhallintaa. Vahvuuksiamme ovat tiivis työyhteisö, ammattitaitoinen henkilöstö ja modernit tuotantokoneet.

Tasowheel Systems on osa Tasowheel Group:ia, joka on vuonna 1979 perustettu korkealaatuiseen tarkkuusmekaniikkaan ja voimansiirtoon erikoistunut kansainvälisillä markkinoilla toimiva vakavarainen teknologiakonserni. Konsernin muita tytäryrityksiä ovat Tampereella toimivat Tasowheel Gears sekä Tikkakoskella toimiva Tasowheel Tikka. Konsernin liikevaihto on noin 24 M€ ja henkilöstömäärä noin 130.

Lue meistä lisää: Tasowheel Systems

Haussa on Tampereelle kansainväliseen myyntiin

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Meillä on sinulle tarjolla rooli, jossa pääset ottamaan itsenäisen ja monipuolisen vastuun profiilinhallintatuotteidemme ja osaamisemme myynnistä sekä nykyisille että uusille asiakkaillemme. Pääasiakkuuksiasi ovat tunnetut paperikonevalmistajat ja paperitehtaat maailmanlaajuisesti. Oman organisaatiomme lisäksi tukenasi on vahva agentti- ja jälleenmyyjäverkostomme ympäri maailman.

Myyntipäällikkönämme tulet vastaamaan myyntiprojektien läpiviennistä, tuotteiden hinnoittelusta ja kannattavuudesta. Olet avainasemassa kehittämässä tuotteitamme ja tarjontaamme asiakastarpeiden pohjalta yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Liiketoimintajohtajamme kanssa johdat ja kehität myös kattavaa partneriverkostoamme. Lisäksi osallistut aktiivisesti markkinointiin sekä kehität yrityksemme ja profilointilaitteiden ja -järjestelmien tunnettavuutta. 

Arjessasi tapaat aktiivisesti asiakkaitamme, partnereitamme ja osallistut alan messuihin. Tehtävässä pääset työskentelemään niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin tunnettujen asiakkaiden parissa. Tehtävä edellyttää matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Millaista osaamista sinulta toivomme? Tehtävän haastavuus ja siinä menestyminen edellyttää sinulta soveltuvaa teknistä korkeakoulutusta (Ins./DI), kokemusta kansainvälisestä myyntityöstä ja asiakkuuksien hallinnasta sekä näyttöjä tuloksista. Taustasi voi olla myös projekti- tai tuotehallinnantehtävistä. Edellytämme sinulta hyvää ymmärrystä paperinvalmistusprosesseista ja valmiuksia sisäistää siihen liittyviä teknisiä asioita. Arvostamme aiempaa kokemustasi paperikoneiden laadunohjausjärjestelmistä (QCS) ja CD-profilointilaitteista sekä niiden merkityksestä paperinvalmistuksessa. Kommunikoit ja esiinnyt vakuuttavasti suomen ja englannin kielellä. Ruotsin ja saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Henkilönä olet kunnianhimoinen, aktiivinen ja luottamuksella asioita hoitava. Haluat ja kykenet oppimaan uutta ja ratkaiset tarvittaessa innovatiivisesti eteesi tulevia haasteita. Sinulla on luontaista tehdä asiantuntijatason myyntiä ja syventää asiakassuhteita pitkäjänteisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän korkean teknologian vakavaraisessa perheyrityksessä. Vahva osaamisemme, modernit tuotantoteknologiat, ensiluokkaiset tuotteet ja koko asiantuntevan organisaatiomme tuki antavat vahvan pohjan myyntityöllesi. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Mikko Kinnunen +358405683373 mikko.kinnunen@tasowheel.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva / vakituinen

Tasowheel Systems Oy

Sijainti: Hepolamminkatu 27, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!