Markkinointipäällikkö

Eezy Oyj
Itämerenkatu 3 B, 5 krs.
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme nyt vakituiseen tehtävään Eezy Oyj:n Organisaatioiden kehittäminen ja rekrytointi -liiketoimintaan markkinoinnista vastaavaa

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Yhdessä myyntijohtajan kanssa rakennat liiketoiminnan strategisten tavoitteiden pohjalta markkinointisuunnitelman ja vastaat toimenpiteiden toteutumisesta. Tulet osaksi Eezy-konsernin markkinointitiimiä, jonka kanssa pääset rakentamaan vahvaa somenäkyvyyttä, hyödyntämään markkinoinnin automaation mahdollisuuksia sekä luomaan dataohjattua, digitaalista sisältömarkkinointia.

Mitä tarvitset menestyäksesi?

Etsimämme tekijä on kokenut markkinoinnin ammattilainen. Olet toiminut 5-10 vuotta monipuolisissa ja vaativissa b2b-markkinoinnin tehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto. Arvostamme näyttöjä tuloksellisesta markkinoinnista, palveluiden markkinoinnista yritysten ylimmille päättäjille sekä vahvaa kaupallista näkemystä.

Markkinoinnin saralla ylläpidät osaamistasi, tiedät mitä markkinoilla tapahtuu ja olet utelias tutkimaan, mihin suuntaan trendit ovat menossa. Suhtaudut innolla kehittämiseen, olet valmis ravistelemaan nykymalleja sekä ideoimaan uutta. Alallemme tyypillinen hektisyys innostaa sinua, eivätkä nopeasti muuttuvat tilanteet tai useat yhtäaikaiset projektit saa määrätietoisuuttasi herpaantumaan. Verkostoidut ongelmitta suuressa matriisiorganisaatiossa, nautit sidosryhmien välisestä kanssakäymisestä ja vuorovaikutustaitosi ovat huippuluokkaa suomeksi ja englanniksi.

Toteutamme työelämän unelmia

Visionamme on olla Suomen merkittävin työelämän toimija, strategisena tavoitteena tämä tarkoittaa alan markkinajohtajuutta Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Markkinointipäällikkönä sinulle aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaltasi edistämään kunnianhimoista tavoitetta liiketoimintayksikkömme näkökulmasta.

Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ruoholahdessa. Rooli on itsenäinen, mutta yksin et töitä paina: tulet osaksi ammattitaitoista ja innostunutta markkinointitiimiämme, lisäksi saat menestymiseesi täyden tuen henkilöstöalan huippuasiantuntijoilta Spirit- ja Personnel-jengiltä. Yhdessä tekemällä menestymme! Kaikkea tekemistämme ohjaa arvojemme mukainen toimiminen eli rohkeus, kunnioitus, ammattimaisuus ja positiivisuus, mikä toivottavasti puhuttelee myös sinua.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, myyntijohtaja Ulla Nikula kertoo mielellään lisää tiistaina 11.8.2020 klo 12-16, puh. 040 5383538.

Mikäli kiinnostuit, seuraavaksi haluamme kuulla lisää sinusta. Lähetä vapaamuotoinen esittely ja CV:si palkkatoiveineen 16.8.2020 mennessä osoitteen www.eezypersonnel.fi kautta. Ethän kuitenkaan jätä hakemustasi viime tippaan, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Eezy Oyj

Eezy Oyj:n Organisaatioiden kehittäminen ja rekrytointi -liiketoimintaan kuuluu kaksi yritystä: Eezy Spirit Oy ja Eezy Personnel Oy.

Eezy Spirit on organisaatioiden ja johtamisen kehittämisen huippuasiantuntija. Autamme asiakkaitamme menestymään kehittämällä henkilöstö- ja asiakaskokemusta, johtamista, hyvinvointia ja toimintakulttuuria – yhdessä ihmisten kanssa. Asiakkainamme ovat Suomen johtavat organisaatiot kaikilta toimialoita.

Eezy Personnel on suomalaisen rekrytointimarkkinan suunnannäyttäjä. Etsimme asiakkaillemme vakituisia työntekijöitä vaativiin asiantuntija- tai johtotehtäviin. Palveluitamme ovat rekrytoinnit, suorahaku, henkilöarvioinnit, interim-vuokrajohtajapalvelut sekä outplacement-palvelut. Olemme luotettu kumppani vuosikymmenten kokemuksella.

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!