Matkaihminen, Tampere, Helsinki tai Pori

Vaikka perustajaomistajat tekevät parhaansa, kasvamme siitä huolimatta*. Tämänkertaisella turneella tarvitsemme täydennystä matkatiimiin: Kutsumme kyytiin matka- ja kuluhallinnan konsulttia!
 

Mikä homma?

Asiakkaamme antavat meidän auttaa, kun tarve on tehdä matka- ja kuluhallinnasta sujuvampaa. Kukapa nyt ei haluaisi poistaa jokakuista kuittirumbaa! Tarjoamme jokaiselle jotakin, ja tässä jeesaavat järkiperäiset järjestelmät: Visma M2 ja Acubiz EMS.

Etsimme ekskursiolle kanssamme konsulttia, jolla on tahto toimia järjestelmällisenä reissukumppanina asiakkaillemme. Teet töitä ensisijaisesti M2:n parissa, mutta matkallesi osunee myös mielenkiintoisia Acubiz-askeleita sekä matka- ja kuluhallinnan kehitystä.

Normipäiväsi saattaa sisältää esimerkiksi:

  • taitavaa tukipyyntöihin vastaamista
  • ystävällistä yhteydenpitoa asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin
  • määränpäätietoista matka- ja kuluhallinnan käyttöönottoprojektien läpivientiä
  • suosiollista sisäisten prosessien kehittämistä tiimin kesken.


Millaista ihmistä etsimme?

Tälle tripille otamme mukaan ihmisen, jolla on tahtotila paitsi asiakkaan, myös työkaverin auttamiseen ja joka nauttii ongelmanratkaisusta. Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi
 
Kaipaamme kyytiimme konsulttia, joka on valmis luotsaamaan asiakkaitamme matka- ja kuluhallintajärjestelmien, käyttöönottoprojektien sekä kehityshankkeiden viidakossa. Sinulla on aito kiinnostus taivaltaa tiiviisti asiakkaidemme rinnalla sekä tahto tehdä matkasta asiakkaalle ikimuistoinen. Seisot yhdessä tehtyjen reittivalintojen takana. Olet valmis kehittymään ja oppimaan yhteisen (ja toivottavasti pitkän) matkamme aikana. 

Repussasi on jo muutakin kuin kiviä: Sinulla on aiempaa kokemusta järjestelmäkäyttöönotoista sekä integraatioista. Tunnet kenties jo M2 matka- ja kuluhallintajärjestelmän ja pääset nopeasti kartalle Acubizistä. 

Sinulla on kyky johtaa itse itseäsi, eli olet valmis itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiä ja esihenkilötöntä organisaatiota. 

Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.
 

Millaista merkitystä saat vastineeksi?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme ihmisiin: aivoterveyteen, (työ)hyvinvointiin ja merkityksellisyyteen. Tämän kaiken teemme tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Haluaisit jo hakea? Lukaisethan vielä nämä:

Tutustu myös ajatuksiimme, yrityskulttuuriimme ja integratalaisiin. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 5.4.2020 klo 23:59 mennessä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Evinsalo, anne.evinsalo@integrata.fi, 045 894 6488. Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaa Eveliina Roininen, eveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484.
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Puhelin: 0400 496 484

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!