Mechanical Designer, Summer Trainee, Ensto R&D

Oletko mallintamisesta ja sähkötekniikasta kiinnostunut kone- tai automaatiotekniikkaa opiskeleva insinööri tai diplomi-insinööri? Haemme kahta kesäharjoittelijaa mekaniikkasuunnittelijan tehtäviin Porvooseen.

Työssä käytetään Creo/ProE 3D suunnitteluohjelmistoa, jonka perusteet on hyvä hallita. Aikaisempi kokemus 3D mallintamisesta, sähkötekniikasta, ERP järjestelmistä ja tuoterakenteista katsotaan eduksi. Arvostamme reipasta asennetta, tiimityöskentelykykyä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä omaksua nopeasti uusia asioita.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä ja näköalapaikan kansainvälisen liiketoimintayksikön alan kehityksen huipulta. Pääset osaksi dynaamista Ensto-konsernia ja perheyrityksen arvomaailmaa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ja liitä CV:si 21.02.2021 oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Vikman, puh. +358 204 76 2301.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö (määräaikainen)

Ensto

Ensto suunnittelee ja tarjoaa sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia.

Vuonna 1958 perustettu Ensto työllistää 1 400 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli noin 266 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.

Ensto on savuton työpaikka.

Puhelin: +358 204 76 21
Sijainti: Ensio Miettisen katu 2, 06100 Porvoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!