Mekaniikkasuunnittelija

Haemme

Mekaniikkasuunnittelijaa

asiakkaallemme Varsinais-Suomeen

 

Työtehtäviisi kuuluvat olemassa olevien tuotteiden kehittäminen ja valmistuksen tuotesuunnittelu sekä uusien tuotteiden kehittäminen, tuotekehitys ja valmistussuunnittelu.  Kaikki työt ovat hyvin asiakaslähtöisiä ja pääsetkin työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissa suoraan asiakasrajanpinnassa tunnettujen yritysten kanssa.

Tunnet eri tuotantomenetelmiä ja valmistusteknologioita ja kykenet luovaan suunnitteluun. Ymmärrät liiketoiminnan kokonaisuuden ja mekaniikkasuunnittelun merkityksen siinä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri AMK) ja suunnitteluohjelmien (Solidworks, autocad, 3d-mallinnus) sekä tuotannonohjausjärjestelmän hallintaa.

Sinulla on kykyä omaksua jatkuvasti uusia asioita ja jakaa omaa osaamistasi. Omaat luontaista varmuutta ja tuntumaa uusien ratkaisuiden tuottamiseksi sekä kykyä työskennellä muuttuvassa ympäristössä. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kykenet toimimaan avoimessa ja keskustelevassa kulttuurissa ja haluat oppia uutta sekä kehittyä työssä. Olet joustava ja sinulla on paineensietokykyä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on aitoa kiinnostusta suunnittelu- ja tuotekehitystehtäviin.

Tarjolla on vastuullinen ja merkittävä tehtävä hyvässä työporukassa, vakaassa kasvussa olevassa hyvämaineisessa yrityksessä. Työtehtäväsi ovat monipuolisia, itsenäisiä ja tarjoavat mielenkiintoisia haasteita. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka sovitaan suoraan asiakkaamme kanssa.

Hae tehtävää viimeistään 2.5.21. Käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana, joten jos koet tehtävän omaksesi, kannattaa toimia nopeasti. Lisätietoja saat Hannele Larkovuolta p. 0400 714113.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!