Mepco-järjestelmäasiantuntija/-konsultti, Tampere tai Helsinki

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta*. Etsimme tällä kertaa täydennystä Mepco-osaajien joukkoon.

Mikä homma?

Mepco on asiakkaidemme ja oman palkkapalvelumme tärkein työkalu. Mepco-tiimimme ykkösprio on viritellä systeemi soittamaan palkanlaskennan sulosäveliä duurissa.

Sinun tehtävänäsi tässä tiimissä on pilkkoa asiakkaan palkanlaskenta palasiksi ja muovata uudet prosessit ja parametrit. Ratkaisuja rakennetaan sekä asiakaskohtaisiin toimituksiin että oman ulkoistuspalvelumme iloksi. Lisäksi työ sisältää pari peruskauraa: asiakkaista huolehtiminen sekä myynnin tukitehtävissä toimiminen.

Rakennamme Suomen parasta palkkapalvelua ja teemme tämän(kin) perinteistä poiketen. Työskentelemme tiiminä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Näin manuaaliset vaiheet jäävät pois ja vapautamme aikaa keskittyä ydinosaamiseemme ja merkityksellisiin töihin, kuten asiakkaiden auttamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Ja kahvitaukoihin.

Millaista ihmistä etsimme?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Etsimme ihmistä, joka on tehnyt jo vähintään yhtä paljon virheitä kuin me – ja oppinut niistä. Tärkeintä on taitaa myös palkanlaskennan prosessit, mutta ei tietenkään haittaa, jos Mepco Web ja sen HR-ominaisuudet prosesseineen ovat jo entuudestaan tuttuja.

Lisäksi ohjelmistorobotti on sinulle yhtä luontainen työkaveri kuin Tiina tai Jone. Jos ei vielä ole, niin totut heihin kyllä aikaa myöten.

Työhön kuuluu myös matkustusta kotimaassa.

Millaista merkitystä saat vastineeksi?

Tarjoamme sinulle osaavan tiimin – ihmisiä ja robotteja. Mukavien kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus.

Tutustu netissä ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 11.8.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mepco-asiantuntija Tiina Reimantiina.reiman@integrata.fi viikoilla 29 ja 30.

 

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!