Mepco-pääkäyttäjä, Tampere tai Helsinki

Mepco-pääkäyttäjä, Tampere tai Helsinki

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta*. Etsimme tällä kertaa täydennystä tiimiimme Mepco-osaajasta.

Mikä homma? 

Toiveenamme on, että Mepco-käyttöönottojen tekijät saisivat sinulta apua projekteissa ja sekä asiakas että palkkapalvelumme tukea projektin jälkeiseen palveluvaiheeseen.

Työpäiväsi aikana autat palkkatiimiämme mitä moninaisimmissa Mepco-maailmaan liittyvissä kysymyksissä sekä tuet asiakkaitamme perehdyttämällä, kouluttamalla ja opastamalla. Lisäksi lähetät maksut matkaan, eli viimeistelet työmme jäljen.

Käyttöönotoissa olet mukana ruuvaamassa Mepcon määrityksiä sekä konversioiden toteutuksissa ja rinnakkaisajoissa – tukemassa käyttöönottokonsulttia ja palveluasiantuntijoitamme.

Ensimmäinen tehtäväsi meillä (työkavereihin tutustumisen jälkeen) on perehtyä palkkapalveluun ja palvella asiakkaitamme. Näin sinulle syntyy syvempi ymmärrys siitä, millainen on tapamme tehdä. Tämän jälkeen olet viimeistään pätevöitynyt pääkäyttäjäksi. Toki muutama muukin asia on listalla perehdytyssuunnitelmassasi…

Millaista ihmistä etsimme?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Taidat Mepcoa perustasoa paremmin. Sinulla on halu perehtyä probleemiin ja kyky keskeyttää oma työsi auttaaksesi muita.

Etsimme ihmistä, joka on tehnyt jo vähintään yhtä paljon virheitä kuin me – ja oppinut niistä. Tärkeintä on taitaa myös palkanlaskennan prosessit, mutta ei tietenkään haittaa, jos Mepco Web ja sen HR-ominaisuudet prosesseineen ovat jo entuudestaan tuttuja.

Lisäksi ohjelmistorobotti on sinulle yhtä luontainen työkaveri kuin Tiina tai Jone. Jos ei vielä ole, niin totut heihin kyllä aikaa myöten.

Työ ei edellytä säännöllistä matkustamista, mutta halutessa matkustaakin saa.

Millaista merkitystä saat vastineeksi?

Tarjoamme sinulle osaavan tiimin – ihmisiä ja robotteja. Mukavien kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus.

Tutustu nettisivuillamme ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä työtä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 11.8.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mepco-asiantuntija Tiina Reimantiina.reiman@integrata.fi viikoilla 29 ja 30.

 

*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!