Microsoft M365 & Power Platform konsultti-arkkitehti

MPY Yrityspalveluiden asiantuntipalveluiden tiimissämme on nyt loistopaikka avoinna – olisitko sinä tuleva tiimikaverimme? Etsimme tiimin vahvistukseksi: 

Microsoft M365 & Power Platform konsultti-arkkitehtia

Asiantuntijatiimimme tavoitteena ja tarkoituksena on kehittää uusien ja nykyisten asiakkaidemme IT-ympäristöjä yhä paremmaksi sekä tuottaa sitä kuuluisaa lisäarvoa asiakasrajapintaan. Etsimme tiimiimme asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista Microsoft-moniosaajaa, joka viihtyy asiakastyössä. Osaat suunnitella ja toteuttaa itse ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin sopiviksi sekä sinulta löytyy myös kyvykkyyttä pitää erilaisia koulutuksia (esim. Teams). Et myöskään vierasta toimia presales-roolissa.  

Haemme myynnillistä ja käsillä tekevää henkilöä, joka on parhaimmillaan vaihtelevissa tehtävissä ja asiakasprojekteissa. Etsimme oikean asenteen omaavaa tiimipelaajaa, sillä yhdessä olemme enemmän. Emme vaadi tiettyä koulutustaustaa, mutta tehtävässä tarvitaan ehdottomasti oppimishalukkuutta ja laaja-alaista osaamista.  

Arvostamme osaamista ja kokemusta seuraavista: 

  • Microsoft M365 -ympäristöt 
  • Microsoft Teams ja Sharepoint 
  • Microsoft Power Platform 
  • Konsultointi ja koulutus 
  • Muu Microsoft pilviosaaminen katsotaan eduksi 

Miksi kannattaa tulla meille? 

MPY:n oman jengin ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Pääset osaksi loistavaa tiimiä, jossa tuemme ja autamme toinen toisiamme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, lähellä asiakasta ja asiakkaan parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi myös kehittämään osaamistasi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan täällä

Ensisijaisesti haemme asiantuntijaa Vantaan toimipisteellemme, mutta myös muut MPY:n paikkakunnat ovat mahdollisia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, kysy rohkeasti lisää tehtävästä tiiminvetäjä Marko Laukkaselta puh. +358 50 528 7086, marko.laukkanen@mpy.fi. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, toimithan siis pian. Töiden aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisesti pikaisellakin aikataululla. Liitäthän hakemukseesi CV:n sekä hakemuskirjeen, jossa perustelet omin sanoin, miksi sinä olisit oikea henkilö tehtävään ja mitä sinä voisit tuoda asiakkuuksiin ja kollegoille. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

MPY Yrityspalvelut Oyj

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Sijainti: Äyritie 18, 01510, Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!