Mobiilikehittäjä, Yle News Lab

Haussa kokeilunhaluinen ja uuden oppimisesta kiinnostunut mobiilikehittäjä uutis- ja ajankohtaispalveluiden pariin! Mikäli haluat tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, olet aidosti kiinnostunut loppukäyttäjistä ja haluat vaikuttaa siihen, mitä ja miten tehdään, tervetuloa intohimoiseen ja kannustavaan työyhteisöön!

Miksi meille?

Meillä pääset tekemään töitä hyvien asioiden puolesta hyvien ihmisten kanssa. Tavoitteemme on tukea suomalaista demokratiaa ja erikoisosaamistamme on digitalisoituminen.

Etsimme ratkaisuja vaikeasti ratkaistaviin ongelmiin ja olemme niittäneet mainetta maailmalla uusilla ideoilla, jotka olemme myös vieneet tuotantoon. Esimerkkejä näistä ovat personoitava uutissovellus Uutisvahti, datasta juttuja itsenäisesti kirjoittava Voitto-robotti ja Trollitehdas-peli. Kehitämme myös vaalikonetta, yle.fi-verkkopalvelua ja monia muita palveluja, joita käyttävät miljoonat suomalaiset. Teemme näiden palveluiden lisäksi myös uusia kokeiluja, yhteistyötä kotimaisten mediatalojen ja kansainvälisten toimijoiden kanssa ja otamme silloin tällöin muutaman erän Among Usia.

Lähityöpaikka sijaitsee Helsingin Pasilassa, mutta työn tekeminen muualtakin käsin onnistuu.

Lue lisää Yle News Labista: https://newslab.yle.fi/

Mitä on luvassa?

Etsimme mobiilidevaajaa sovellustemme kehitykseen. Alkuun tulet rakentamaan todennäköisesti Uutisvahti-sovellustamme, mutta oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan voit siirtyä kehittämään muita palveluitamme. Ylellä vahvasti vallitseva työnkierron kulttuuri mahdollistaa useita erilaisia urapolkuja, vaikkapa mobiilikehittäjästä tuoteomistajaksi tai arkkitehdiksi. Tekemistä riittää, joten aika ei varmasti tule pitkäksi. 

Tulevat työkaverisi ovat erittäin sitoutuneita, kovan luokan ammattilaisia, joiden kanssa on mukavaa tehdä töitä. Ihmiset ovat oma-aloitteisia ja luotamme toisiimme. Meillä kaikki osallistuvat uusien ominaisuuksien ideointiin ja suunnitteluun. Lisäksi pääset vaikuttamaan, mitä teknologioita käytämme ja millaiseksi oma hommasi tarkkaan ottaen muotoutuu. Kehitämme toimintatapojamme yhdessä ja kaikki tulevat kuulluksi. Ihmisten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. 

Näin tulevat tiimiläisesi kuvaavat meillä työskentelyä:

”Ylellä toimitaan ketterästi ja ollaan kokeilunhaluisia. Kun tehdään palveluita koko kansalle, työn vaikuttavuus on ihan omaa luokkaansa.”

”Osaavassa ja kokeneessa tiimissä autetaan toisia ja etsimme yhdessä sopivan ratkaisun kun kohtaamme jonkin ongelman. Välitämme koodin laadusta, ja meillä on myös aikaa tehdä asiat todella hyvin.”

Mitä odotamme sinulta?

Meille tärkein teknologia tällä hetkellä on React Native, mutta toivomme, että ymmärrät tai olet kiinnostunut myös iOS- tai Android-natiiviteknologioista. Tiimityö on tekemisemme perusta ja hyvä kommunikointi on meille tärkeää. Tulet tekemään tiiviisti yhteistyötä sekä muiden kehittäjien että designereiden kanssa. Hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi toivomme joukkoomme henkilöä, joka on sekä valmis auttamaan muita että ottamaan apua ja oppeja vastaan. 

Tiimissämme kaikki ovat kiinnostuneita siitä, miten sovelluksemme vaikuttavat käyttäjiemme arjessa. Teemme paljon käyttäjätutkimusta ja pyrimme aktiiviseen vuorovaikutukseen käyttäjien kanssa. Sovit joukkoomme jos olet kokeilunhaluinen, olet aidosti kiinnostunut käyttäjistä, Ylen palveluista sekä haluat vaikuttaa siihen, mitä ja miten asioita tehdään.

React Nativen lisäksi meillä tarvittavaa teknologiaosaamista on:

- Typescript

- GraphQL

- iOS / Android-natiivikehitys

- React

Kaikkia näitä ei tarvitse vielä osata, mutta kokemus yhdestä tai useammasta on ehdottomasti plussaa.  Emme kuitenkaan ole kiinnostuneita vain siitä mitä jo osaat, vaan myös siitä, mitä tulet oppimaan kanssamme. Joukkoomme sopii juniorimpikin tekijä, jolla on halua kasvaa kanssamme ja paloa rakentaa Suomen laadukkainta mediapalvelua.

Kiinnostuitko?

Jos tämä resonoi ja haluaisit osaksi porukkaamme, laitathan cv:si viimeistään 25.4., niin keskustellaan tehtävästä lisää. 

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja saa Uutisvahti-tiimin PO:lta, Veeralta, laittamalla viestiä veera.suomalainen@yle.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, Kokoaikainen

yle.dev

Yle.dev on modernin sovelluskehitys- ja dataosaamisen koti. Olemme verkosto ohjelmistokehittäjiä, arkkitehtejä ja palvelupäälliköitä, jotka toimivat käytännössä Ylen palvelukehitystiimeissä. Verkoston jäsenenä voit olla mukana kehittämässä esimerkiksi Areenaa, Suomen arvostetuinta verkkobrändiä, tai voit olla mukana modernisoimassa journalismia Yle News Labin kanssa yle.fi- ja Uutisvahti-applikaatioiden, sekä älykkään uutisassarin Voitto-robotin avulla. Voit olla myös mukana pohtimassa, miten voimme datan perusteella palvella veronmaksajia paremmin tai miten voimme käyttää tekoälyä vastuullisesti mediassa.

IT-ala asettaa nykyään kovat paineet asiantuntijoille pysyä kehityksen mukana. Meillä yle.devissä tavoitteena on tukea sinua työssäsi sekä tarjota sinulle puitteet henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Toimimme myös Ylen kehityskulttuurin lähettiläänä ja pidämme huolta siitä, että Ylellä on mukavaa tehdä kehitystyötä. Meille on tärkeää, että saat toteuttaa työsi kuten parhaaksi näet. Pidämme myös huolta siitä, ettet jää yksin.

Lue lisää Ylestä työnantajana ja tule mukaan rakentamaan parasta julkisen palvelun mediaa kanssamme!

 

Tutustu yle.devin Iljan tarinaan:

Sähköposti: rekry@yle.dev
Sijainti: Uutiskatu 5, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!