Myyjä, Juankoski, Nilsiä

Me Call Wavesilla olemme toimineet asiakaspalvelualalla jo melkein 20 vuotta aidosti suomalaisena ja savolaisena yrityksenä.  Meidät tunnetaan reiluna työnantajana, joka maksaa kiinteää palkkaa. Noudatamme ICT-alan työehtosopimusta. Toimimme kolmella paikkakunnalla: Varkaudessa, Kuopiossa ja Mikkelissä.

Myyjä Juankoskelle tai Nilsiään

Oletko kiinnostunut etätyöstä? Tule meille myymään rentoon ja ammattimaiseen porukkaan!

Työssäsi kohtaat päivittäin puhelimitse asiakkaitamme ja autat heitä turvaamaan tulevaisuutta. Toimit vakuutusneuvottelijana ja myyt tunnettuja vakuutustuotteita kuluttaja-asiakkaille tarkasti analysoituihin kohderyhmiin.

Arvostamme aikaisempaa työhistoriaasi myynnin parista, mutta se ei ole ratkaisevaa. Mielellämme valmennamme sinusta erinomaisen asiantuntijamyyjän. Meille on tärkeintä, että olet ennakkoluuloton, rohkea ja haluat lähteä kehittämään itseäsi myyjäksi.

Lisäksi sinulla tulee olla vähintään 4G tason nettiyhteys sekä työhuone tietoturvan takaamiseksi.

Tarjoamme sinulle:

  • tuntipalkan jokaisesta tehdystä työtunnista, palkkaus ICT-alan TES:n mukaisesti
  • myyntiprovision jokaisesta myymästäsi tuotteesta
  • kattavan  perehdytyksen ja henkilökohtaisen myyntivalmennuksen
  • tukea liikuntaan ja kulttuuriin, palkalliset taukoajat
  • energisen työporukan
  • Mahdollisuuden vaikuuttaa oman työpäivän kulkuun

Haastattelut ovat jo käynnissä ja työt alkavat heti - Hae jo!

Lisätietoja voit kysyä Kirsiltä puh: + 358 207 191 341.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Call Waves Solutions Finland Oy

Olemme ulkoistetun asiakaspalvelun ja myynnin innovatiivinen toteuttaja ja kehittäjä. Toimipisteemme sijaitsevat Varkaudessa, Kuopiossa ja Mikkelissä.

Aloitimme asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisina aikana, jolloin asiakas kohdattiin pääasiassa puhelimessa. Toimiala on muuttunut teknisen kehityksen ja asiakkaiden vaatimustason kasvun myötä – ja me sen mukana. 

Kahdessakymmenessä vuodessa olemme kasvaneet Call Centeristä asiakaskokemuksen syväasiantuntijaksi ja palveluratkaisujen kehittäjäksi. Maailman muuttajiksi itsekin. 

Emme enää vain poimi vaikutteita ympäriltämme, vaan innovoimme itse. Olemme alamme suunnannäyttäjä Suomessa sekä luotettu palvelujen tuottaja ja kehittäjä.

Työmme perimmäinen ydin on silti yhä muuttumaton. Meitä vie eteenpäin intohimo asiakaspalveluun ja ymmärrys siitä, että yksikään yritys ei menesty ilman asiakkaita.Olemme olemassa asiakkaita varten. Siksi missiomme on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta – niin kasvokkain kuin digitaalisina sykäyksinä.

Puhelin: +358 20 7191 350
Sijainti: Kampikuja 4, 78200 Varkaus
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!