Myynnintekijä

Olemme asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisia työllistävä asiakaspalvelukeskus. Toimipisteemme sijaitsevat  Varkaudessa, Kuopiossa ja Mikkelissä,  ja meillä onnistuu myös etätyöskentely Pihtiputaalta käsin. 

Haemme nyt Pihtiputaan etätyöpisteelle vakuutusneuvottelijoita kansainvälisen vakuutusalan yrityksen toimeksiantoon. 

Olemme toimineet alalla jo melkein 20 vuotta aidosti suomalaisena ja savolaisena yrityksenä. Omistajapohjamme on vakaa; omistajamme ovat Varkauden kaupungin kehitysyhtiö Navitas Kehitys Oy sekä toimitusjohtajamme Riitta.

Asiakkainamme on sekä suuria kansainvälisiä yrityksiä että kotimaisia menestyjiä.  Olemme erikoistuneet vakuutus-, rahoitus-, energia-, liikenne– ja verkkokauppa-alojen toimeksiantoihin. Pihtiputaalle haemme myynnintekijöitä vakuutusalalle. Meillä myytävät vakuutustuotteet tuovat turvaa arkeen tapaturmien tai vakavan sairauden kohdatessa, eivätkä ne kilpaile muiden vakuutusten kanssa. Työskentely tapahtuu puhelimitse hyödyntäen viimeisintä tekniikkaa.

Tarjoamme:

  • Erinomaisen asiakkuuden, jolle työtä tehdään.
  • Kannustavan palkkauksen noudattaen ICT-alan työehtosopimusta
  • Tukea liikuntaan ja kulttuuriin
  • Loistavan työyhteisön Pihtiputaan etätyötiloissa
  • Kouluttautumismahdollisuuksia tutkintoihin saakka

Edellytyksenä hakijalle on sujuva suomen kieli sekä kohtuulliset atk-taidot. Tässä työssä tarvitaan myynnillisyyttä ajattelutapaa sekä aitoa halua kehittää omia vuorovaikutustaitoja. Edellytämme myös itseohjautuvuutta ja sisäistä yrittäjyyttä sekä ennen kaikkea innostuneisuutta. Tukea ja valmennusta on kyllä saatavilla etätyöyhteyksiemme kautta. Kokemuksesi tai työhistoriasi ei ole ratkaisevaa, koulutamme tehtävään.

Lisätietoja tehtävistä:

Kirsi Kettunen Call Waves Solutions Finland Oy, puh +358 207 191 341.

 

First application date:

Call Waves Solutions Finland Oy

Työskentely tapahtuu Pihtiputaan etätyöpisteeltä käsin.

Location: Kampikuja 4, 78200 Varkaus
Address on map

Are you sure you want to withdraw this application?

Saving changes
Saving changes
Saved!