Myynti-ihminen, Tampere tai Helsinki

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta. * Nyt etsimme tiimiin myynti-ihmistä kasvun mahdollistajaksi. Numeroiden valossa kasvamme tällä hetkellä semimukavaa vuosivauhtia. Todellisuudessa kasvu tarkoittaa meille kuitenkin sitä, että saamme koko ajan tehdä mielekkäitä töitä. Oppia ja tehdä duunit aina vähän paremmin. Ja ennen kaikkea ylittää asiakkaidemme odotukset – joka ikinen kerta.

Mikä homma?

Helpompaa on kertoa, mitä emme etsi: supermyyntihessua tai kovaäänistä kailottajaa. Kiikarissa on innostunut integratalainen hahmo – näköisemme myynnin osaajaa, joka varmistaa varmoin ottein kasvumme jatkuvuutta. Meillä asiantuntemus ja asiakkaan kuuntelu vievät voiton aggressiivisesta puskemisesta. Työhösi kuuluu sekä uusasiakasmyyntiä että nykyisten asiakkaidemme huolenpitoa ja kasvattamista.

Työtehtäviisi kuuluu käytännön myyntityötä. Yltiörealistisesti se tarkoittaa meillä seuraavaa:

 • Esittelet potentiaalisille asiakkaille meitä ja palveluitamme
 • Pidät CRM:n kuosissa ja tiedot kohdillaan
 • Kartoitat myyntitapaamisessa asiakkaan tarpeet
 • Huolehdit tarjoukseen yksityiskohdat kuntoon ja varmistat asiantuntijoidemme kanssa työmäärät, sisällöt ja ehdot
 • Toimitat asiakkaalle tarjouksen pikaisesti, roikut perässä 😉 – varmistat kaupat integratalaisen positiivisella otteella
 • Huolehdit sopimukset kuosiin muiden meikäläisten kanssa
 • Pidät muut integratalaiset onnellisina ja tyytyväisinä
 • Nykyisistä asiakkaista pidät hyvää huolta: olet heihin säännöllisesti yhteydessä ja varmistat omalta osaltasi asiakastyytyväisyyden. Vastaat asiakkuudesta ja huolehdit tarvittaessa myös sopimusmuutoksista.

Millaista ihmistä etsimme?

Odotamme sinulta:

 • Halua ja kykyä tehdä käytännön myyntityötä
 • Tehokkuutta pitää pallot ilmassa ja hommat etenemässä vauhdikkaasti päivästä toiseen
 • Ymmärrystä erityisesti palkanlaskennasta sekä työehtosopimusmaailmasta kuin myös HR:n tietojärjestelmien tuntemusta
 • Näyttöä asiantuntijaorganisaation myynnin tehtävistä ja kokemusta asiantuntijaorganisaation projektimaailmasta
 • Säntillisyyttä hoitaa myynnin arkirutiineja säännönmukaisesti
 • Tiimipelaajan asennetta ja kykyä innostaa Integratalainen tiimi mukaan myynticaseen.

Mikäli osaaminen ja mielenkiinto kohtaavat, työtehtäviisi voi kuulua myös projektivastaavana toimimista asiakasprojekteissamme.

Millaista merkitystä saat vastineeksi?

Tarjoamme emme enempää tai vähempää, kuin työpaikan, jossa pääset etunojassa tekemään koko toimialan uusiutumiseen tähtääviä tekoja. Tulet tiimimme täysivaltaiseksi (mutta et välttämättä -mieliseksi) jäseneksi. Integratalaisten monipuolinen osaaminen niin myynnistä, markkinoinnista kuin asiakkuuksien johtamisestakin on käytettävissäsi.

Tyytyväinen tiimi ja asiakkaat ovat meille euromääriä tärkeämpiä. Sen vuoksi emme perusta perinteisestä provikkamallista, vaan palkkauksesi on yhtä integratalainen, kuin meillä kaikilla muillakin: hyvä peruspalkka yhdistettynä vuotuiseen tulokseemme sidoksissa oleviin bonareihin. Lisäksi meillä on työsuhde-etujakin, kuten yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus.

Tiedämme, että sinun tekee mieli jo hakea, mutta lukaise vielä nämä:

Kesälomista johtuen olemme paikalla vastaamassa kysymyksiisi vasta viikolla 32 (Veli-Ville Kasurinen, veli-ville.kasurinen@integrata.fi, 050 354 1960), mutta tutustu netissä ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä kanssamme, jätä hakemuksesi viimeistään su 11.8. klo 23:59 mennessä.

Rekrytointikeskustelut käydään elo-syyskuun aikana. Päätökset tehdään mahdollisimman pian tämän ja soveltuvuusarvioinnin jälkeen.

PS. Ai miksi emme maksa myynnin bonuksia? Uskomme yhteisiin tavoitteisiin, emme osaoptimointiin. Toimintaamme ohjaavat euroja enemmän työntekijät- ja asiakastyytyväisyys, joiden kautta uskomme saavuttavamme lopulta parhaan lopputuloksen myös euroissa.

 

* Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!