Myyntijohtaja - MPY Telecom Oyj

Innostutko kasvun aikaansaamisesta asiakaslähtöisen ja tehokkaan myynnin kautta? Haluatko olla uudistamassa MPY Telecomin myynnin johtamista?

MPY-konserniin kuuluva MPY Telecom Oyj on paikallinen asiantuntijayritys, joka vastaa kuluttajien, yrittäjien sekä operaattoriasiakkaiden tietoliikennepalveluista.

Haemme nyt MPY Telecom Oyj:lle

MYYNTIJOHTAJAA

Myyntijohtajana pääset edistämään MPY Telecomin strategiaa ja kasvutavoitteiden saavuttamista ja vastaat myynnistä, myynnin johtamisesta ja kehittämisestä. Onnistuminen tehtävässä edellyttää tiivistä yhteistyötä asiakkuustiimin, markkinoinnin, palvelukehityksen ja verkkotuotannon ja -palvelun kanssa sekä ymmärrystä yhtiön liiketoimintaprosesseista, asiakkaista ja markkinoista.

Myyntijohtajan toimintaa ohjaa asiakaslähtöisyys ja hänellä on vahvoja näyttöjä useamman vuoden ajalta menestyksekkäästä myyntitoiminnasta ja liiketoiminnan kasvattamisesta. Myyntijohtaja tuo mukanaan vahvaa asiakas- ja markkinanäkemystä ja on toiminut C-tason päättäjien kanssa. Hän tekee myyntityötä yhdessä tiiminsä kanssa, tukee myyjiä ja vaatii tuloksia. Myyntijohtaja on MPY Telecomin johtoryhmän jäsen ja raportoi yhtiön toimitusjohtajalle

Arvostamme, jos sinulla on:

 • Vahvoja näyttöjä yrityksen kasvutavoitteiden saavuttamisesta myynnin kautta
 • Tuloksellista asiakastyytyväisyyden johtamista
 • Usean vuoden kokemusta myynnistä, myynnin johtamisesta sekä asiakkuussuunnitelmista sekä myyntiprosessien jatkuvasta kehittämisestä
 • Kokemusta myyntibudjetin hallinnasta, myynnin tavoitteiden asettamisesta myynnille sekä tavoitteiden toteutumisen seurannasta
 • Kykyä yhdistää myynti ja teknologiat
 • Ratkaisukeskeistä otetta myynnin aikaansaamiseksi
 • Valmentavaa johtamisotetta ja vakuuttavia viestintätaitoja
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. AMK/Ylempi AMK, KTM)

Tarjoamme sinulle:

 • Avainaseman MPY Telecomin johtoryhmässä, myynnin johtamisessa ja toteutuksessa
 • Mahdollisuuden toteuttaa kasvustrategiaa ja kehittää toimialan parasta asiakaskokemusta
 • Modernin työympäristön, loistavat etätyömahdollisuudet ja kivat työkaverit
 • Vapautta ja vastuuta osana työyhteisöämme

Sinustako MPYläinen?

MPY Telecom Oyj on paikallinen asiantuntijayritys osana MPY konsernia, joka vastaa kuluttajien, pienyritysten sekä operaattoriasiakkaiden palveluista. MPY panostaa vahvasti verkkojen rakentamiseen, mikä vaatii alueellista ymmärrystä, investointikohteiden harkittua valintaa, rakentamisen optimointia sekä tähän osaavaa henkilöstöä, tehokkaita liiketoimintaprosesseja ja tarjoaman kehittämistä muuttuvien asiakastarpeiden mukaisesti. Taistelemme menestyvän ja elinvoimaisen kotiseudun puolesta, jotta seudun asukkaat ja yritykset voittavat. Palveluihimme kuuluvat: Kuluttajien laajakaista-, tietotekniikka- ja tv-viihdepalvelut sekä digitaalisen arjen palvelut. Valokuiturakentaminen ja taloyhtiöratkaisumyynti. Pienyritysten ja yrittäjien kokonaisvaltaiset ICT-palvelut. Operaattoriasiakkaiden tietoliikenneyhteydet ja laitetilapalvelut. Tavoitteemme on helpottaa asiakkaidemme arkea ja tarjota alan paras asiakaskokemus.

Tehtävä on vakituinen ja aloitusajankohta sovitaan sopivan henkilön löydettyä. Sijaintipaikkana Mikkeli, mutta tehtävä edellyttää myös matkustusta MPY Telecomin asiakkaille. Raportoit toimessasi MPY Telecomin toimitusjohtajalle Matias Bauerille.

Kiinnostuitko? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Haethan tehtävään 30.4.2021 mennessä, mikäli saimme kiinnostuksesi heräämään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Matias Bauer, puh. +358440193312.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Sijainti: Mikonkatu 16, 50100 Mikkeli
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!