Myyntikoordinaattori

Vink Finland Oy
Aarporankatu 14, Tampere
Vakituinen työsuhde
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme nyt joukkoomme Tampereelle

MYYNTIKOORDINAATTORIA

 

Tehtävässä tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, pääasiassa puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Vastaat tilaustenkäsittelystä asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Hoidat tarjouksia, vastaat kyselyihin ja opastat teknisissä kysymyksissä. Tuet pääasiassa toimistolta käsin muuta myyntitiimiämme. Toimintamme kehittyessä myös verkkokaupan kautta tulevat yhteydenotot lisääntyvät. Seuraat asiakkaiden hoitoa myös tätä kautta ja pidät huolen ajanmukaisesta hinnoittelusta.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai myyntityöstä. Olet työssäsi tavoitteellinen ja aikaansaava. Järjestelmäosaamisesi on vahvaa ja kykenet toimimaan laadukkaasti ja rationaalisesti myös paineen alla. Hoidat sujuvasti useita eri tehtäviä samanaikaisesti eteenpäin, olet nopea omaksumaan uutta ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on näkemystä kehittämiseen ja uskallat tuoda ideoitasi esille.

Tarjoamme roolin alansa johtavassa yrityksen parissa ja mahdollisuuden kehittyä oman alasi erikoisasiantuntijaksi. Pääset työskentelemään monipuolisessa tehtäväkentässä ottaen myös vastuuta asioiden itsenäisestä toteutuksesta. Toimitamme asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja ja pääset olemaan linkkinä mukana kehittyvässä toiminnassamme. Tartu mukaan tilaisuuteen ja liity joukkoomme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultti, Johanna Ahola, p. 0400 739 308. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 17.5.2021 mennessä osoitteen www.eezypersonnel.fi kautta.

Vink Finland Oy

Vink Finland Oy kuuluu kansainväliseen Vink-ryhmään, joka toimii 21 Länsi-Euroopan maassa ja Kiinassa yli 2000 ihmisen voimin. Vinkillä on 60 vuoden kokemus Euroopan muovipuolivalmistemarkkinoista, ja Suomenkin Vink on toiminut alansa uranuurtajana ja suunnannäyttäjänä jo yli 50 vuotta. Nämä Vink Holdings Ltd:n omistamat yhtiöt muodostavat Euroopan suurimman muovipuolivalmisteisiin keskittyvän tukkukaupparyhmän. Vink Holdings on osa maailmanlaajuista yritysverkostoamme, joka toimii neljällä mantereella keskittyen muovipuolivalmisteisiin.

Vinkillä on kokemuksen ja markkinapeittonsa mukanaan tuoma alansa paras asiantuntemus tuotteista ja niiden käyttösovelluksista. Kattavat tuotevalikoimat ja nopea saatavuus sekä ammattitaitoinen henkilökunta ovat pitkän menestyksemme salaisuus. Toimintaamme ohjaa auditoitu ISO 9001 laatujärjestelmä. www.vink.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!